Αρχική Κοινωνια Αθήνα: Θύμα άγριου βιασμού 25χρονη που διαμένει σε ίδρυμα – Γνώρισε τον δράστη μέσω Facebook

Αθήνα: Θύμα άγριου βιασμού 25χρονη που διαμένει σε ίδρυμα – Γνώρισε τον δράστη μέσω Facebook

Από antwnio

Εικοσιπεντάχρονη που φιλοξενείται σε ίδρυμα της Αθήνας, καταγγέλλει πως βιαζόταν για μια ώρα από έναν 23χρονο τον οποίο γνώρισε με μια φίλη της μέσω Facebook. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος, συνευρέθηκε ερωτικά με την 18χρονη φίλη της και όταν η κοπέλα, μετά την πράξη, απουσίασε για λίγη ώρα από το διαμέρισμα, εκείνος βρήκε την ευκαιρία, της όρμηξε και αφού τη χτύπησε στο πρόσωπο την έσυρε στο υπνοδωμάτιο και τη βίαζε για μια ώρα. Η κοπέλα κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία και ο 23χρονος συνελήφθη.

Το facebook

Η φρικτή υπόθεση με κεντρικά πρόσωπα τις δυο κοπέλες και τον 23χρονο, που φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr, άρχισε να ξεδιπλώνεται το πρωί της 31ης Ιανουαρίου. Ήταν λίγο μετά τις 09:00 όταν οι δυο κοπέλες που φιλοξενούνται σε ίδρυμα της Αθήνας, περνούν το κατώφλι του σπιτιού του 23χρονου στο Καματερό. Τον νεαρό, τον είχε γνωρίσει η 18χρονη στο Facebook και κανόνισαν να βρεθούν στην οικία του στα δυτικά προάστια. Δεν είχε περάσει παρά λίγη ώρα όταν ο 23χρονος και η 18χρονη που κάθονταν στο σαλόνι, αποφάσισαν να αποσυρθούν και να μεταβούν στο υπνοδωμάτιο όπου και ήρθαν σε σεξουαλική επαφή.

Τη βίαζε για μια ώρα

Μετά την πράξη, η 18χρονη βγαίνει από το σπίτι και τότε ο νεαρός βάζει σε εφαρμογή το ρυπαρό σχέδιο του. Ζήτησε από την 25χρονη να κάνουν σεξ και όταν εκείνη αρνήθηκε, πέφτει καταπάνω της, την αρπάζει από το λαιμό και αφού τη χτυπάει στο πρόσωπο, τη σέρνει στο υπνοδωμάτιο και τη ρίχνει στο κρεββάτι. Με τη βία της αφαιρεί τα ρούχα και τη βιάζει παρά φυσιν και κατά φύσιν. Το μαρτύριο της κοπέλας διήρκησε μια ώρα. Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας των Αγίων Αναργύρων, καθ’ όλη τη διάρκεια του μαρτυρίου, με δάκρυα στα μάτια τον εκλιπαρούσε να σταματήσει, όμως αυτός την αγνοούσε και συνέχιζε να ξεσπά πάνω της τα αρρωστημένα του ένστικτα.

Το εξομολογήθηκε σε άλλη τρόφιμο του Ιδρύματος

Μετά την πράξη, ο 23χρονος, παράτησε την κοπέλα και εκείνη έφυγε τρέχοντας σαν κυνηγημένη και επέστρεψε στο Ίδρυμα. Σε κατάσταση σοκ και πνιγμένη στον πόνο και τη ντροπή για όλα όσα φρικτά είχε βιώσει, βρήκε το θάρρος και τα εξομολογήθηκε σε μια 17χρονη τρόφιμο του Ιδρύματος. Η ανήλικη, ενημέρωσε την Αστυνομία και την 1η Φεβρουαρίου αστυνομικοί του Τ.Α Αγίων Αναργύρων, πήγαν στο σπίτι του στο Καματερό, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Τμήμα όπου αναγνωρίστηκε από την κοπέλα ως ο βιαστής της.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε επίσης