Αρχική Lifestyle Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το τέλος μιας σχέσης είναι σαν ένας μικρός θάνατος

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το τέλος μιας σχέσης είναι σαν ένας μικρός θάνατος

Από antwnio

Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» βρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Όπως αναφέρει το zappit.gr, ο γνωστός παρουσιαστής μοιράστηκε τις δικές του εμπειρίες για τους συμβιβασμούς που έχει αναγκαστεί να κάνει κατά καιρούς στις προσωπικές και επαγγελματικές του σχέσεις.

«Είμαι ρεαλιστής. Κάνω συμβιβασμούς αλλά ανάλογα με τη συνθήκη. Προσαρμόζεσαι μέχρι εκεί που μπορείς. Όλοι συμβιβαζόμαστε μέχρι τα όρια μας είτε αυτά είναι ηθικά είτε είναι αντοχών. Έτσι, είμαι και εγώ. Για μένα συμβιβασμός είναι δύο βήματα μπροστά και ένα βήμα πίσω. Υπάρχει όμως, όριο. Μέχρι εκεί που αντέχει ο καθένας» δηλώνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Ο συμβιβασμός στη δουλειά είναι διαφορετικός από τις σχέσεις. Στη δουλειά υπάρχει μια συγκεκριμένη συνθήκη, υπάρχει αμοιβή. Αμείβεσαι για συγκεκριμένες υπηρεσίες που προσφέρεις. Στη σχέση δεν ισχύει αυτό», τονίζει ο παρουσιαστής, ενώ αναφέρει πως υπάρχουν ζευγάρια που θέλουν να χωρίσουν αλλά δεν έχουν τα «κότσια» να το παραδεχτούν ακόμα και πέντε χρόνια μετά.

«Αυτό που κερδίζω είναι να μην τα παρατήσω εξ αρχής, διότι τότε δεν θα είχα ούτε τις καλές στιγμές που αποκόμισα από την εκάστοτε σχέση. Το τέλος μιας σχέσης είναι σαν ένας μικρός θάνατος» επισημαίνει στη συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Εγώ κάνω πάρα πολλούς συμβιβασμούς και μετά απασφαλίζω και αυτό μπορεί και να μην είναι καλό, διότι συσσωρεύονται πράγματα, τα οποία μπορεί να μην είναι σημαντικά εκείνη τη χρονική στιγμή» σημειώνει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Διαβάστε επίσης