Αρχική Πολιτική Σε κλοιό διαδηλώσεων σήμερα η Θεσσαλονίκη λόγω της επίσκεψης Μπλίνκεν στην Ελλάδα

Σε κλοιό διαδηλώσεων σήμερα η Θεσσαλονίκη λόγω της επίσκεψης Μπλίνκεν στην Ελλάδα

Από antwnio

Μπαράζ κινητοποιήσεων είναι προγραμματισμένες για σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της επίσκεψης του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, στην Ελλάδα.

Στις 18:30 μέλη της ΚΝΕ θα συγκεντρωθούν στην πλατεία της Αγίας Σοφίας κι από ‘κει θα κατευθυνθούν με πορεία στο Προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Τσιμισκή.

Στις 19:00 είναι προγραμματισμένες δύο συγκεντρώσεις. Μέλη της ΟΚΔΕ θα συγκεντρωθούν στην πλατεία της Καμάρας, για να ακολουθήσει λίγη ώρα αργότερα πορεία.

Παράλληλα, αριστερές συλλογικότητες έχουν απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο άγαλμα Βενιζέλου και στη συνέχεια για πορεία στο κέντρο της πόλης.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και για τον θάνατο του κοριτσιού στον «Άγ. Στυλιανό»

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις 8 το πρωί έξω από το «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης έχουν προγραμματίσει για σήμερα μέλη της ΚΕΕΡΦΑ. Η συγκέντρωση αφορά τον θάνατο του 2,5 ετών κοριτσιού από το δημοτικό βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός».

Τέλος, στις 8 το απόγευμα φοιτητές θα συγκεντρωθούν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης