Αρχική Διαφορα νεα Hellenic Train: Ανακοίνωσε δρομολόγια με λεωφορεία για “ορισμένες διαδρομές” μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Hellenic Train: Ανακοίνωσε δρομολόγια με λεωφορεία για “ορισμένες διαδρομές” μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Από antwnio

Δρομολόγια με λεωφορεία σε «ορισμένες διαδρομές», τις οποίες όμως δεν προσδιορίζει προς το παρόν, ανακοίνωσε η Hellenic Train.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από την Τετάρτη (15/3) θα διενεργούνται δρομολόγια με λεωφορεία για ορισμένα σημεία της διαδρομής που δεν διεξάγονται με το τρένο, μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Αυτό τονίζει μεταξύ άλλων σε ενημέρωσή της η Hellenic Train, προσθέτοντας πως αύριο Τρίτη θα προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις.

Αναλυτικότερα:

«Η Hellenic Train ανακοινώνει την δρομολόγηση λεωφορείων, από την Τετάρτη 15 Μαρτίου, για την μετακίνηση επιβατών σε ορισμένες διαδρομές, έως ότου αποκατασταθεί η σιδηροδρομική κυκλοφορία. Λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν με νεότερη ανακοίνωση αύριο».

Σημειώνεται πως νωρίτερα, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης είχε νέα συνάντηση με τους εργαζόμενους του σιδηροδρόμου, προκειμένου να διαμορφωθεί το τελικό πλαίσιο ασφαλούς λειτουργίας του, έως ότου να λειτουργήσει το νέο σύστημα τηλεδιοίκησης και σηματοδότησης ETCS στο τέλος του ερχόμενου Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης