Αρχική Κοινωνια Ταυτοποιήθηκε η σορός στον Αξιό ποταμό: Ανήκει στον 61χρονο που είχε εξαφανιστεί πριν 10 ημέρες – Το σημείωμα που άφησε

Ταυτοποιήθηκε η σορός στον Αξιό ποταμό: Ανήκει στον 61χρονο που είχε εξαφανιστεί πριν 10 ημέρες – Το σημείωμα που άφησε

Το αυτοκίνητο του άτυχου άντρα είχε εντοπιστεί από το πρώτο 24ωρο της εξαφάνισής του, με το κλειδί μάλιστα πάνω στη μίζα.

Από antwnio

Στον 61χρονο άντρα που αγνοούνταν εδώ και 10 ημέρες, ανήκει τελικά η σορός που βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (14/3) στον Αξιό ποταμό.

Σύμφωνα με το GrTimes.gr, τη σορό του άτυχου άνδρα αναγνώρισαν οι οικείοι του. Το άψυχο σώμα του 61χρονου που επέπλεε στο ποτάμι, εντόπισε περαστικός από το σημείο με αποτέλεσμα να σημάνει άμεσα συναγερμός στις Αρχές, ενώ στην επιχείρηση ανάσυρσης του νεκρού από το ποτάμι, συμμετείχαν διασώστες και εθελοντές από ΕΜΑΚ και ΟΦΚΑΘ.

Η οικογένεια του 61χρονου είχε δηλώσει την εξαφάνισή του στις 4 Μαρτίου

Είχε αφήσει σημείωμα

Το αυτοκίνητο του άτυχου άντρα είχε εντοπιστεί από το πρώτο 24ωρο της εξαφάνισής του, στη γέφυρα του Αξιού ποταμού στην περιοχή του Βαλτοχωρίου Θεσσαλονίκης, με το κλειδί μάλιστα πάνω στη μίζα. Ο 61χρονος είχε αφήσει ένα σημείωμα, στο οποίο ανέφερε ότι επρόκειτο να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η σορός του 61χρονου έχει μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και έγινε λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων μεταξύ άλλων.

Αύριο το πρωί αναμένεται να διενεργηθεί η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τις συνθήκες θανάτου του άντρα.

Διαβάστε επίσης