Αρχική Διαφορα νεα Έρευνα της ΓΑΔΑ για το περιστατικό με τον γερανό

Έρευνα της ΓΑΔΑ για το περιστατικό με τον γερανό

Από antwnio

Με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ξεκινάει έρευνα από τη ΓΑΔΑ για το περιστατικό με τον γερανό που έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, αποτυπώνει έναν γερανό της ΕΛΑΣ να παρασέρνει κάδους απορριμάτων που προσπαθούσαν να βάλουν στον δρόμο διαδηλωτές, με αποτέλεσμα ένας από τους κάδους να χτυπήσει διαδηλωτή.

Τα βέλη στρέφονται προς την ΕΛΑΣ για το γεγονός ότι ο κάδος τραυμάτισε τον διαδηλωτή και θα μπορούσε να έχει προκληθεί ως και δυστύχημα, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, να δίνει εντολή για τη διενέργεια έρευνας.

Από τη ΓΑΔΑ, λοιπόν, ξεκινάει έρευνα για το περιστατικό με τον γερανό της ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο γερανός είχε μεταβεί στο σημείο για να απομακρύνει το όχημα της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, το οποίο δέχθηκε επίθεση.

Στο σημείο όπου έχει γίνει η λήψη του βίντεο, φέρεται να δέχθηκε επίθεση από αναρχικούς και στην προσπάθεια διαφυγής σημειώθηκε το περιστατικό.

Δείτε το βίντεο:

 

Γερανός της Αστυνομίας παρέσυρε κάδους που του πέταξαν διαδηλωτές |
πηγη newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης