Αρχική Κοινωνια ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ – 25η Μαρτίου -Χρόνια πολλά Ελλάδα!

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ – 25η Μαρτίου -Χρόνια πολλά Ελλάδα!

Από antwnio

Με την Ευρώπη να συνειδητοποιεί πως δεν αρκεί η οικονομική ευρωστία για να επιτύχει την ολοκλήρωση της, αλλά απαιτούνται στρατιωτικοί εξοπλισμοί και στο μέλλον θα απαιτηθεί και η διευθέτηση του ζητήματος του ευρωσυντάγματος, η Ελλάδα καλείται να ανταποκριθεί σε πολλαπλούς ρόλους, ως χώρα μέλος των κοινών αποφάσεων της Ευρώπης.

Χωρίς να μειώνουμε το πολλαπλό μήνυμα της ημέρας, θέλουμε να το επεκτείνουμε και να ξανατονίσουμε την ανάγκη συνεργασίας των πολιτικών κομμάτων, για το καλό της πατρίδας. Δεν υπήρξε ποτέ στα μεταπολεμικά χρόνια, καλύτερη στιγμή για να αποδείξουν όλοι, πόσο αγαπούν την Ελλάδα, με το να ομοφωνήσουν και να συνεργαστούν. Ευχόμαστε, αυτή την κυριολεκτικά κρίσιμη εποχή, η λογική, η συνεργασία, η ομόνοια αλλά και τα κοινά συμφέροντα Ελλάδας, Ευρώπης και Ε.Ε, να πρωτοστατήσουν στις πράξεις όλων και να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους.

Η Ελλάδα, ανεξάρτητα από τις όποιες αποφάσεις της Ε.Ε, θα χρειαστεί κάθε διαθέσιμη φωνή στον πολιτικό κόσμο για να διαμηνύσει στην Τουρκία κυρίως, πως η ελληνική επικράτεια δεν παραχωρείται: πως σε κάθε περίπτωση η Ελλάδα θα προασπίσει τα κεκτημένα της, είτε μόνη της είτε με τη βοήθεια της Ευρώπης και μαζί θα δοθεί και η επιθυμητή λύση στο κυπριακό ζήτημα, με την αποχώρηση της Τουρκίας από τη μεγαλόνησο και τη διευθέτηση των διαφορών των δύο κοινοτήτων με απευθείας συνομιλίες μεταξύ τους.

Χρόνια πολλά Ελλάδα!

 

Διαβάστε επίσης