Αρχική Lifestyle Παναγιώτα Βλαντή για Αλέξη Γεωργούλη: Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, είναι πολύ άβολη η θέση μου αυτή τη στιγμή

Παναγιώτα Βλαντή για Αλέξη Γεωργούλη: Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, είναι πολύ άβολη η θέση μου αυτή τη στιγμή

Από antwnio

Παναγιώτα Βλαντή τοποθετήθηκε σχετικά με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και την καταγγελία εις βάρος του για βιασμό.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» και αναφέρθηκε στον συνάδελφό της, με τον οποίο είχε συν εργαστεί στη σειρά «Αστυνόμος Μπέκας».

«Εξεπλάγην. Με τον Αλέξη δουλέψαμε μαζί, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι. Επειδή είναι πολύ ευαίσθητο το θέμα, έχω πάρει θέση σε αυτό, ήμουν κι εγώ μια από εκείνες που είχα βγει για το #metoo, έχω παροτρύνει γυναίκες και άνδρες να μιλήσουν, είναι πολύ άβολη η θέση μου αυτή τη στιγμή», εξήγησε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως η συμπεριφορά του καθενός δεν έχει καμία σχέση με το ταλέντο του στην υποκριτική. «Ναι μεν δουλεύεις με κάποιον κι είναι εντάξει, αλλά όταν μίλησα κι εγώ, άκουγα να λένε “αυτός που λέει η Παναγιώτα ή η Τζένη Μπότση ή η Ζέτα Δούκα είναι καλός άνθρωπος, ταλαντούχος”. Ναι, και; Όποιος είναι ταλαντούχος, πρέπει να είναι και καλός άνθρωπος; Το ξεχνάμε; Έτσι αδικούμε τους πραγματικά ταλαντούχους και πραγματικά καλούς ανθρώπους. Είναι ευαίσθητο το θέμα», σημείωσε η Παναγιώτα Βλαντή.

Τέλος, έκλεισε λέγοντας για τον Αλέξη Γεωργούλη: «Ο ίδιος ξέρει τι έκανε και τι δεν έκανε. Από την άλλη, δεν μπορούμε να ακυρώσουμε και μια γυναίκα. Είπαν ότι βγήκε μετά από 4 μήνες και γιατί τώρα, το άκουσα κι αυτό. Εμένα μου πήρε 15 χρόνια να μιλήσω, ούτε η οικογένειά μου δεν το ήξερε. Εγώ για να βγω να μιλήσω, ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ. Έπρεπε να το μάθει ο άνδρας μου, η οικογένειά μου, ο πατέρας μου. Μη βγαίνουμε να λέμε τέτοια πράγματα κι ειδικά όταν τα ακούμε από γυναίκες».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης