Αρχική Πολιτική Ακης Σκέρτσος: Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο εναντίον του κόμματος Κασιδιάρη;

Ακης Σκέρτσος: Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο εναντίον του κόμματος Κασιδιάρη;

Από antwnio

“Ανάμεσα στα πολλά ψέματα που είπε για άλλη μια φορά ο κ. Τσίπρας σήμερα το πρωί, ξέχασε βολικά να αναφερθεί σε μια πολύ σημαντική για τη δημοκρατία και τις εκλογές υπόθεση: Ο ΣΥΡΙΖΑ ως δήθεν υπέρμαχος της δημοκρατίας και πολέμιος του φασισμού, κατέθεσε τελικά υπόμνημα στον ‘Αρειο Πάγο εναντίον του κόμματος Κασιδιάρη; Ή λειτουργεί πάλι ως δημοκρατική εξαίρεση, κλείνοντας το μάτι στους ψηφοφόρους ενός καταδικασμένου για εγκληματική οργάνωση που επιχειρεί να ξαναμπεί στη βουλή με τον μανδύα πολιτικού κόμματος;” τονίζει σε δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ‘Ακης Σκέρτσος, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα.

Διερωτάται μήπως τελικά ο κ. Τσίπρας είναι δημοκράτης μόνο στα λόγια και όχι στην πράξη κι αυτό που πραγματικα προσδοκά είναι κάποιες “ευπρόσδεκτες ψήφους” από αυτόν τον χώρο;

Ο κ. Σκέρτσος καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να δώσει σαφή απάντηση χωρίς “ναι μεν αλλά”, υποσημειώσεις και αστερίσκους, όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν καταψήφισε τις σχετικές διατάξεις στη βουλή, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης