Αρχική Κοινωνια Ανασύρθηκε σορός 18χρονης από το ναυάγιο με μετανάστες στη Μύκονο

Ανασύρθηκε σορός 18χρονης από το ναυάγιο με μετανάστες στη Μύκονο

Από antwnio

Η σορός μιας 18χρονης μετανάστριας ανασύρθηκε από βραχώδη περιοχή στον Άγιο Θεολόγο Αντίπαρου. Υπενθυμίζεται ότι το ναυάγιο έγινε στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Μυκόνου στις 26 Μαΐου.

Η σορός ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στο Πολυδύναμο Ιατρείο Αντίπαρου και στη συνέχεια στο Κέντρο Υγείας Πάρου, όπου αναγνωρίστηκε από οικείο της.

Ήδη διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Πάρου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής.

Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετα το ναυάγιο ανασύρθηκαν νεκροί, ένας άνδρας και μια γυναίκα, ενώ βρέθηκαν και δύο επιζώντες.

Υπενθυμίζεται ότι ο συναγερμός στις Αρχές σήμανε νωρίτερα όταν εντοπίστηκαν δύο άτομα, ένας Παλαιστίνιος και ένας Σύρος, οι οποίοι ανέφεραν ότι επέβαιναν σε σκάφος που ανετράπη μαζί με άλλα έξι άτομα.

Στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης υπό τον συντονισμό του λιμενικού σώματος συμμετείχαν τρία πλοία του λιμενικού, ένα ελικόπτερο super puma και χερσαίες δυνάμεις στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Μυκόνου.

Στο σημείο έσπευσε και πλοίο ανοιχτού τύπου του Λιμενικού καθώς και ελικόπτερο, ενώ στις έρευνες συμμετείχε και μονάδα υποβρύχιων αποστολών.

Διαβάστε επίσης