Αρχική Κοινωνια Μητσοτάκης από Κόρινθο: Εμείς δεν μιλάμε για τα έργα μας, μιλάμε με τα έργα μας

Μητσοτάκης από Κόρινθο: Εμείς δεν μιλάμε για τα έργα μας, μιλάμε με τα έργα μας

Από antwnio

Στο Λουτράκι και στην Κόρινθο περιοδεύει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην ομιλία του σε συγκεντρωμένους πολίτες στο κέντρο της Κορίνθου επισήμανε πως «ο στόχος είναι συγκεκριμένος και δεν είναι άλλος από την αυτοδυναμία στις εκλογές της 25ης Ιουνίου» και ανανέωσε το ραντεβού του, όπως σημείωσε, για μετά τις εκλογές «για να γιορτάσουμε τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας». Όπως είπε χαρακτηριστικά «εμείς δεν μιλάμε για τα έργα μας, μιλάμε με τα έργα μας. Αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά με τους πολιτικούς μας αντιπάλους»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιτέθηκε τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, όσο και στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής για τη φορολογική τους πολιτική, τονίζοντας ότι «στόχος της ΝΔ είναι να αυξηθούν οι μισθοί για όλους, αλλά και να μειωθούν περαιτέρω οι φόροι». Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «θα καταργηθεί το τέλος επιτηδεύματος οριστικά μέσα στην τετραετία και θα μειώσουμε τα τεκμήρια κατά 30%». Και τόνισε «την αύξηση του αφορολόγητου κατά 1.000 ευρώ για κάθε επιπρόσθετο παιδί, τη στήριξη των δημοσίων υπαλλήλων που έχουν παιδιά με αναμόρφωση του ειδικού μισθολογίου».

Αναφέρθηκε και στα κοινωνικά ζητήματα, επισημαίνοντας το θέμα της υπογεννητικότητας και τονίζοντας πως «Πρέπει να στηρίξουμε τις οικογένειες και ειδικά τις εργαζόμενες μητέρες και να τους δώσουμε τη δυνατότητα να μπορούν εύκολα να κάνουν παιδιά, χωρίς να σκέφτονται τις οικονομικές επιπτώσεις μιας τέτοιας απόφασης.»

Κάνοντας αναφορά στις ένοπλες δυνάμεις σημείωσε πως «μόλις χθες το Αμερικανικό Κογκρέσο πήρε μία πάρα πολύ σημαντική απόφαση. Απελευθέρωσε και τυπικά, έδωσε την έγκρισή του για την απόκτηση από την πατρίδα μας των υπερσύγχρονων αεροσκαφών F-35. Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία. Έγιναν με σκληρή δουλειά και αυτή η δουλειά πρέπει να συνεχιστεί. Διότι τίποτα από αυτά που πετύχαμε δεν είναι δεδομένο»

Νωρίτερα είχε επισκεφθεί το Λουτράκι, όπου περπάτησε στον κεντρικό δρόμο της πόλης και συνομίλησε με πολίτες, καταστηματάρχες αλλά και παραθεριστές.

πηγή ertnews.gr

Διαβάστε επίσης