Αρχική Κοινωνια Συνελήφθη ο δράστης της κλοπής 35.000 ευρώ από σπίτι στον Κάλαμο

Συνελήφθη ο δράστης της κλοπής 35.000 ευρώ από σπίτι στον Κάλαμο

Από antwnio

Τριάντα πέντε χιλιάδες ευρώ ήταν η λεία από κλοπή σε σπίτι στον Κάλαμο, που έγινε το βράδυ της 27ης Μαΐου από άγνωστος δράστη.

Μετά από εξονυχιστική έρευνα των αξιωματικών του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ξετύλιξαν το κουβάρι φτάνοντας στα ίχνη του δράστη, ενός ατόμου μόνιμου κατοίκου Καλάμου και οικείο πρόσωπο των παθόντων.

Τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 1 Ιουνίου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ωρωπού πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία του φερόμενου ως δράστη, όπου εντόπισαν και κατέσχεσαν μέρος του ρουχισμού που φορούσε ο δράστης της κλοπής.

Υπό το πρίσμα των εξελίξεων, ο δράστης ομολόγησε την πράξη του και οδήγησε τους αστυνομικούς σε δασώδη περιοχή του Κάλαμου, όπου τους υπέδειξε το σημείο που είχε αποκρύψει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων.

Όπως αποδείχθηκε σύμφωνα με τη .apopsi-tora.gr/από την περαιτέρω έρευνα ο δράστης είχε ήδη προλάβει να ξοδέψει 7000 ευρώ για αγορά ενός ΙΧ αυτ/του, το οποίο είχε αποκρύψει στο γήπεδο του Καλάμου, ενώ είχε πραγματοποιήσει ηλεκτρονικές αγορές και στοιχηματισμό σε εταιρείες διαδικτύου.

Τα χρήματα που ανευρέθηκαν παραδόθηκαν στην οικογένεια, οι οποίοι εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους στον Διοικητή Ασφαλείας Αστυνόμο Αλέξανδρο Ξαρχουλάκο και ευχαρίστησαν όλους τους αστυνομικούς που συνέβαλαν στο να βρεθούν τα κλεμμένα χρήματα.

Ο δράστης με την σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Αθηνών.

Διαβάστε επίσης