Αρχική Κοινωνια Ο Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε ξανά το κόμμα “’Ελληνες για την Πατρίδα” στον Άρειο Πάγο

Ο Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε ξανά το κόμμα “’Ελληνες για την Πατρίδα” στον Άρειο Πάγο

Από antwnio

Με ανάρτηση του στο Twitter, ο Ηλίας Κασιδιάρης, καταδικασμένος για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, έκανε γνωστό ότι επιδόθηκε στον Άρειο Πάγο δήλωση του Συνασπισμού Ανεξάρτητων Υποψηφίων «Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία»

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ετοιμάζεται για τις δεύτερες εκλογές στις 25 Ιουνίου και θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α’ εκλογική περιφέρεια Αθηνών.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Επιδόθηκε στον Άρειο Πάγο η δήλωση του Συνασπισμού Ανεξαρτήτων Υποψηφίων ”Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία” με υποψηφίους σε όλη την επικράτεια.

Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα είμαι υποψήφιος βουλευτής στην Α’ εκλογική περιφέρεια Αθηνών και θα διεκδικήσω τη δυναμική επάνοδό μου στη Βουλή.

Η υποψηφιότητά μου βασίζεται στα άρθρα 29 και 51 του Συντάγματος, αλλά και στον ισχύοντα εκλογικό νόμο (όπως αυτός τροποποιήθηκε με τις τροπολογίες Βορίδη – Γεραπετρίτη) που προβλέπει τη συμμετοχή στις εκλογές όχι μόνο κομμάτων, αλλά και συνασπισμών ανεξαρτήτων υποψηφίων.

Αυτή την φορά το Α1 τμήμα δεν θα πρέπει απλά να παραβιάσει το Σύνταγμα για να με αποκλείσει από τις εκλογές. Θα πρέπει να ξεπεράσει και τις τρεις συνεχόμενες τροπολογίες που νομοθέτησε κατά παράβαση του Συντάγματος και σε καθεστώς πανικού η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Θα πρέπει να αποφανθεί ότι ο Βορίδης και ο Γεραπετρίτης δεν ήξεραν τι έγραφαν, καθώς δεν συμπεριέλαβαν στις αντισυνταγματικές απαγορεύσεις τους, τους συνασπισμούς ανεξαρτήτων υποψηφίων.

Έχω δηλώσει επανειλημμένως ότι ο αγώνας για την Πατρίδα και την Ελευθερία δεν σταματά και δεν κάμπτεται, όσα εμπόδια και να θέσει απέναντί μας το σύστημα εξουσίας. Θα πάμε μέχρι το τέλος, μέχρι την τελική νίκη των Ελλήνων!».

Διαβάστε επίσης