Αρχική Κοινωνια Άνοιξε μετά από 79 ημέρες η γέφυρα των Σερβίων – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Άνοιξε μετά από 79 ημέρες η γέφυρα των Σερβίων – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Από antwnio

Άνοιξε μετά από 79 ημέρες η γέφυρα των Σερβίων μόνο για τα ΙΧ αυτοκίνητα και τα ασθενοφόρα, μετά το θετικό πόρισμα των αρμόδιων υπηρεσιών.

Σύμφωνα με την έκθεση των αρμόδιων καθηγητών, Παναγιώτη Πανέτσου και Κωνσταντίνου Κατάκαλου, τα πορίσματα της έκθεσης των δοκιμαστικών φορτίσεων που στάλθηκαν την Πέμπτη το απόγευμα, έδωσαν το «πράσινο φως» για την ασφαλή διέλευση των ΙΧ επιβατικών οχημάτων.

Το παραπάνω αποφασίστηκε χθες στην προγραμματισμένη σύσκεψη στην αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος» του 2ου ορόφου του κτιρίου της ΖΕΠ, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιου Κασαπίδη, του Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας Κώστα Αναγνώστου, του Αστυνομικού Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, Ηλία Τσιότσια, του Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης, Ελευθέριου Καραδίσογλου και υπηρεσιακών υπαλλήλων.

Δείτε βίντεο του kozanimedia.gr:

Στη γέφυρα βρίσκεται η τροχαία που θα ελέγχει την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ θα λειτουργούν και οι φωτεινοί σηματοδότες.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης χθες έκανε έκκληση προς τους διερχόμενους οδηγούς να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας και τις οδηγίες της Τροχαίας κατά τη διέλευσή τους από τη γέφυρα.

Μάλιστα, τοποθέτησαν τραπεζάκι και έκαναν…αγιασμό στη γέφυρα Σερβίων πριν τη δώσουν στην κυκλοφορία.

Διαβάστε επίσης