Αρχική Αθλητισμος Final 4: Χυδαίο πανό της Φενέρμπαχτσε για την Κωνσταντινούπολη και τον Μωάμεθ Β’ πριν από το ματς με τον Παναθηναϊκό

Final 4: Χυδαίο πανό της Φενέρμπαχτσε για την Κωνσταντινούπολη και τον Μωάμεθ Β’ πριν από το ματς με τον Παναθηναϊκό

Από antwnio

Με επεισοδιακό τρόπο ξεκίνησε το Final Four της Euroleague στο Βερολίνο, με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε να δημιουργούν εχθρικό κλίμα αμέσως μετά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στη γερμανική πρωτεύουσα.

Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε δεν σταμάτησαν να προκαλούν ενόψει του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή (24/5) για το Final Four της Euroleague.

Ορισμένοι Τούρκοι επιτέθηκαν αρχικά φραστικά στον Εργκίν Αταμάν και την αποστολή του Παναθηναϊκού κατά την άφιξη της πράσινης αποστολής στο ξενοδοχείο στο Βερολίνο.

Στη συνέχεια, μερίδα οπαδών της Φενέρμπαχτσε συγκεντρώθηκε έξω από την «Uber Arena», όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του Final 4 και ύψωσαν δύο προκλητικά πανό για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης.

Το πρώτο πανό είχε προσωπογραφία του Μωάμεθ Β’ και ανέγραφε: «Ας διαλύσουμε τους Έλληνες στο Βερολίνο». Το δεύτερο πανό είχε σβησμένο το όνομα Κωνσταντινούπολη και ανέγραφε: «Ιστανμπούλ από το 1453».

Διαβάστε επίσης