Αρχική Διεθνη Νεα ISIS: Απειλεί τον Πούτιν με σφαγή – “Αυξήθηκε η δίψα μας για αίμα”

ISIS: Απειλεί τον Πούτιν με σφαγή – “Αυξήθηκε η δίψα μας για αίμα”

Από antwnio

Το ISIS απείλησε να «σφαγιάσει» τον Βλαντιμίρ Πούτιν και δήλωσε ότι τα βασανιστήρια των τρομοκρατών της επίθεσης στη Μόσχα «αύξησαν τη δίψα μας για αίμα», καθώς νέα πλάνα δείχνουν έναν ύποπτο που πιάστηκε να κρύβεται σε ένα δέντρο, ενώ παράλληλα το Κρεμλίνο ορκίστηκε να «σκοτώσει όλους τους εμπλεκόμενους».

Το ISIS, το οποίο ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, απάντησε σήμερα, καλώντας τον Πούτιν να «σταματήσει να βασανίζει τους ισλαμιστές κρατούμενους» και προειδοποίησε ότι οι εικόνες και τα βίντεο των βασανιστηρίων αύξησαν μόνο τη «δίψα για αίμα για χιλιάδες αδελφούς μας».

«Περιμένετε μια σφαγή, πολύ σύντομα», απειλεί το Ισλαμικό Κράτος και συνεχίζει: «Αυτή τη φορά, θα σας χτυπήσουμε τόσο δυνατά που οι μελλοντικές γενιές, θεού θέλοντος, θα σας θυμούνται και αυτοί οι πόνοι και οι πληγές του παρελθόντος θα ξεχαστούν».

«Ναι! Πολύ βαριά, θανατηφόρα, αιματηρά, καυτά και καταστροφικά χτυπήματα. Περιμένετε! Περιμένετε μια σφαγή, θεού θέλοντος. Πολύ σύντομα, θεού θέλοντος» προειδοποιεί το Ισλαμικό Κράτος.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι, που ταυτοποιήθηκαν ως Dalerdzhon Mirzoyev, 32 ετών, Saidakrami Rachabalizoda, 30 ετών, Shamsidin Fariduni, 25 ετών, και Mukhammadsobir Faizov, 19 ετών, υποβλήθηκαν σε σκληρές συνθήκες κράτησης και εμφανίστηκαν σε ρωσικό δικαστήριο την Κυριακή με σοβαρά τραύματα. Μάλιστα, ο ένας μεταφέρθηκε στο δικαστήριο με αμαξίδιο και χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, όπως φαίνεται σε φωτογραφίες των διεθνών πρακτορείων.

Διαβάστε επίσης