Αρχική Διαφορα νεα Αφροδίτη Λατινοπούλου: “Ο γάμος δεν έγινε για να ντύνεται νυφούλα ο Μπάμπης και ο Μήτσος και να παραγγέλνουν παιδιά από το διαδίκτυο”

Αφροδίτη Λατινοπούλου: “Ο γάμος δεν έγινε για να ντύνεται νυφούλα ο Μπάμπης και ο Μήτσος και να παραγγέλνουν παιδιά από το διαδίκτυο”

Από antwnio

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αφροδίτη Λατινοπούλου στην εφημερίδα Espresso Σαββατοκύριακο και την δημοσιογράφο Βιβιαν Μπενέκου με αφορμή τις επερχόμενες Ευρωεκλογές. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής» εξήγησε τους λόγους που βρίσκεται απέναντι από το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία.

Γιατί μια νέα γυναίκα να λέει ηχηρό «όχι» στον γάμο των ομοφυλοφίλων και μάλιστα σε μια εποχή που ο θεσμός της παραδοσιακής οικογένειας αμφισβητείται έντονα από τη νεολαία;

Γιατί είναι κόντρα στη λογική, στην επιστήμη, στην ηθική και τη θρησκεία. Είναι ανήθικο και ύβρις. Γιατί με πρόσχημα τα παιδιά τα δίνουν βορά στον καθένα που θα έχει την οικονομική δύναμη για να τα εκμεταλλευτεί. Γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων δεν υπάρχει. Ο γάμος είναι ιερό μυστήριο της Εκκλησίας μας. Δεν έγινε για να ντύνεται νυφούλα ο Μπάμπης και ο Μήτσος και να παραγγέλνουν παιδιά από το διαδίκτυο.

Ούτε, φυσικά, μπορώ ως γυναίκα να δεχτώ την εμπορευματοποίηση της μήτρας. Τραγικά πράγματα. Και όλα αυτά την εποχή που βάλλεται πανταχόθεν ο θεσμός της πυρηνικής οικογένειας, η κυβέρνηση προσπαθεί να του δώσει τη χαριστική βολή. Να ξέρετε πως, όταν δυναμώσει η Φωνή Λογικής, θα κάνουμε τα πάντα να ακυρώσουμε αυτόν τον άθλιο νόμο που δυστυχώς ψήφισαν τα 2/3 της «κεντροδεξιάς» κυβέρνησης της Ν.Δ. Ούτε ο ακροαριστερός ΣΥΡΙΖΑ δεν τα τόλμησε αυτά και τα έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Αδιανόητο.

Ένας ΛΟΑΤΚΙ που μεγαλώνει παιδιά πιστεύεις ότι δεν τα αγαπάει;

Κοιτάξτε, δεν μπορώ να τους βάλω όλους στο ίδιο τσουβάλι. Αλλά και πάλι, ένα παιδί δεν μπορώ να ακούω χαζομάρες πως χρειάζεται μόνο αγάπη για να μεγαλώσει σωστά. Χρειάζεται άπειρα πράγματα. Χρειάζεται όρια, εκπαίδευση, μόρφωση, παιδεία, αλλά πάνω απ’ όλα πρότυπα. Αντρικό και γυναικείο. Και να έχει το δικαίωμα να πει τις ιερές λέξεις «μητέρα» και «πατέρας». Αλήθεια, όλοι αυτοί που βγαίνουν στα πάνελ και είναι υπέρ της υιοθεσίας από ΛΟΑΤΚΙ θα ξεγράφανε έτσι εύκολα τη μανούλα τους από τη ζωή τους; Θα θέλανε για μητέρα τους τον Μπάμπη και τον Μήτσο; Δεν το πιστεύω. Υποκριτές είναι, λοιπόν.

Διαβάστε επίσης