Αρχική Media Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με τον Κυριάκο Βελόπουλο: Για έλα να μου τα πεις από κοντά για την κολονοσκόπηση

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με τον Κυριάκο Βελόπουλο: Για έλα να μου τα πεις από κοντά για την κολονοσκόπηση

Από antwnio

Απάντηση στους χαρακτηρισμούς του Κυριάκου Βελόπουλου στο ραδιόφωνο Focus, ο οποίος άνοιξε γι’ ακόμα μία φορά πυρ εναντίον του, έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στο “Πρωινό”.

Ο παρουσιαστής, είπε ότι οι αναφορές περί Αλίκης στο ναυτικό και κολονοσκόπησης είναι χυδαίες.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Χαρακτηρίζω χυδαίες τις χθεσινές σας αναφορές. Δεν μπορείς να αποκαλείς έναν πατέρα δύο παιδιών ότι είναι η Αλίκη στο Ναυτικό, επειδή χθες φόρεσα μαρινιέρα. Είναι υποτιμητικό και χυδαίο να το λες δημόσια. Επίσης, επειδή αναρωτήθηκες πόσους ομοφυλόφιλους έχουμε στην εκπομπή, θέλω να σου πω κάτι: δεν τους μετράω. Να ένα καλό άλλοθι, βγες σήμερα και πες ότι δεν πάω στην εκπομπή του Λιάγκα γιατί έχει ομοφυλόφιλους».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Θεωρώ χυδαία την αναφορά να πάω να κάνω κολονοσκόπηση. Από τέτοια αρσενικά και τέτοιους άντρες, δεν πάει μπροστά ούτε η πατρίς, ούτε η θρησκεία, ούτε η οικογένεια.  Με προτρέπεις να πάω να κάνω κολονοσκόπηση για να δω αν είμαι άντρας ή γυναίκα; Το λες σε πατέρα δύο παιδιών; Αλήθεια τώρα;

Να σας ενημερώσω ότι έκανα κολονοσκόπηση πριν από 2-3 μήνες και είμαι υγιής. Την έκανα ναρκωμένος, θα σας στενοχωρήσω».

«Ακόμα και τώρα που με βρίζεις χυδαία, εγώ σε καλώ να μου τα πεις από κοντά αυτά περί κολονοσκόπησης και Αλίκης στο Ναυτικό. Για έλα να μου τα πεις από κοντά», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Τι είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είπε, μεταξύ άλλων, για τον Γιώργο Λιάγκα στο ραδιόφωνο: “Ο κύριος Λιάγκας ντύθηκε σαν την Αλίκη στο ναυτικό, με το ριγέ και το σακάκι. Ωραίο ντύσιμο για Πάρο, Νάξο κι Αμοργό. Γιατί δεν πας με τον Κασσελάκη ρε Λιάγκα να πάτε ένα ταξιδάκι μαζί; Να σε δω μπάτλερ του Κασσελάκη και τι στον κόσμο… Ή όχι μούτσος! Ο Λιάγκας κάνει μόνος του απογραφές και βγάζει ό,τι θέλει. Είναι 10 άτομα πάνελ εκεί μαζί και ο Περρής. Οι 2-3 θα ‘ ναι ομοφυλόφιλοι. Για ψαχτείτε μεταξύ σας… Αν δε μπορείτε, μία κολονοσκόπηση βοηθάει. Με ρωτάνε γιατί δεν πάω στον Λιάγκα, τι να πάω να κάνω; Ξέρει να κάνει τη δουλειά του. Αλλά μεταξύ σιλικόνης στήθους και μπουτιού, τι δουλειά έχω εγώ;”.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης