Αρχική Κοινωνια Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η μητέρα της 21χρονης – “Έκανε το δικό της θαύμα, όπως το ήθελε αυτή”

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η μητέρα της 21χρονης – “Έκανε το δικό της θαύμα, όπως το ήθελε αυτή”

Από antwnio

Για έξι μέρες έδινε άνιση μάχη με το θάνατο. Η 21χρονη Έμμα,  που παρασύρθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης,  από όχημα που οδηγούσε 26χρονος χωρίς δίπλωμα, δεν άντεξε και έσβησε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

«Ένας ασυνείδητος έκανε το παιδί μας άγγελο στον ουρανό επειδή δεν πέρασε από διάβαση», αναφέρει στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της.

Οι γονείς της έδειξαν μεγαλείο ψυχής και αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της για να χαρίσουν ζωή από το θάνατο του παιδιού τους.

«Η απόφαση μας ήταν μονόδρομος. Το παιδί μου αυτό ήθελε. Το είχε εκφράσει σε ανύποπτο χρόνο. Της ζήταγα τόσες μέρες να κάνει ένα θαύμα να ξυπνήσει. Τελικά έκανε ένα θαύμα. Το δικό της θαύμα. Έτσι όπως το ήθελε αυτή όχι όπως της το ζήταγα εγώ», ήταν τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας της στον ΑΝΤ1.

Ο 26χρονος οδηγός από την Αλβανία, που παραδόθηκε μερικά  24ωρα μετά την παράσυρση,   διαπιστώθηκε πως δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και κρατείται στο τμήμα αλλοδαπών καθώς βρισκόταν στη χώρα μας χωρίς άδεια παραμονής. Η 19χρονη συνεπιβάτης του ΙΧ που συνελήφθη αναμένεται να απολογηθεί αύριο σε ανακριτή.

Το κατηγορητήριο σε βάρος τους αναμένεται να τροποποιηθεί μετά το θάνατο της άτυχης φοιτήτριας.

Διαβάστε επίσης