Αρχική Ελλαδα Καιρός: Σοβαρή επιδείνωση με βροχές και αξιόλογες χιονοπτώσεις βλέπει για Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή ο Σάκης Αρναούτογλου

Καιρός: Σοβαρή επιδείνωση με βροχές και αξιόλογες χιονοπτώσεις βλέπει για Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή ο Σάκης Αρναούτογλου

Από antonio
Με τις προγνώσεις της ΕΜΥ για την αλλαγή του καιρού που έρχεται από το βράδυ της Πέμπτης ευθυγραμμίζεται σε ανάρτησή του στο Facebook o Σάκης Αρναούτογλου, ο οποίος, μάλιστα, απευθύνει προειδοποίηση για όλους όσοι σχεδιάζουν ταξίδι Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στην Ελλάδα και στα υπόλοιπα Βαλκάνια.Σύμφωνα με τον προγνώστη της ΕΡΤ «ενισχύεται και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία το σενάριο σοβαρής επιδείνωσης του καιρού με βροχές, καθώς και αξιόλογες κατά τόπους χιονοπτώσεις – χιονοστρώσεις».

Ειδικά για τις χιονοπτώσεις ο Σάκης Αρναούτογλου διευκρινίζει ότι θα αφορούν «στα περισσότερα ορεινά της ενδοχώρας αλλά και σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας με χαμηλό υψόμετρο και πολύ πιθανόν και στα πεδινά του κεντρικού και βορείου Εβου».

Ο κ. Αρναούτογλου κλείνει την προειδοποίησή του και για την ενίσχυση των ανέμων που κατά τον ίδιο θα γίνουν «θυελλώδεις βοριάδες» στο Αιγαίο.

 

Διαβάστε επίσης