Αρχική Ελλαδα Μητσοτάκης: Ανατριχιαστικό το επεισόδιο στη Βουλή, δεν γίνεται ο ναός της Δημοκρατίας να μετατρέπεται σε αρένα – Δείτε LIVE

Μητσοτάκης: Ανατριχιαστικό το επεισόδιο στη Βουλή, δεν γίνεται ο ναός της Δημοκρατίας να μετατρέπεται σε αρένα – Δείτε LIVE

Από antwnio

Το χθεσινό επεισόδιο στη Βουλή ήταν ανατριχιαστικό αλλά και αποκαλυπτικό, τόνισε στη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Όπως τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δε γίνεται ο ναός της Δημοκρατίας να μετατρέπεται σε χώρο του μποξ, ενώ έκανε λόγο για ανάχωμα Δημοκρατίας σε τέτοια φαινόμενα.

«Ήταν ανατριχιαστικό και αποκαλυπτικό. Δεν γίνεται ο ναός της δημοκρατίας να γίνεται αρένα μποξ. Να συγχαρώ τον πρόεδρο της Βουλής για τα αντανακλαστικά του. Παράλληλα, ήταν αποκαλυπτικός καθώς φάνηκε τι συμβαίνει στην ακροδεξιά πολυκατοικία, ή αυθαίρετο καλύτερα, μοιάζει αυτό το συνονθύλευμα των κομμάτων που έχουν εισέλθει στη Βουλή. Πρέπει να αναρωτηθούμε ποιους πρεσβεύουν αυτά τα κόμματα».

Παράλληλα υπενθύμισε πως οι Σπαρτιάτες τέθηκαν εκτός ευρωεκλογών μετά από πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας. Όσον αφορά τον Κυριάκο Βελόπουλο και την Ελληνική Λύση έκανε λόγο για διχαστικές απόψεις.

 

Διαβάστε επίσης