Αρχική Πολιτική Κασσελάκης από Θεσσαλονίκη: Ήρθαμε για να κάνουμε ένα ρήγμα σε ένα καθεστώς (video)

Κασσελάκης από Θεσσαλονίκη: Ήρθαμε για να κάνουμε ένα ρήγμα σε ένα καθεστώς (video)

Από antwnio

Σε γνωστή καφετέρια της Θεσσαλονίκης βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης του στην πόλη, προκειμένου να πραγματοποιήσει συνάντηση με ανθρώπους του πολιτισμού της Βόρειας Ελλάδας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στην πλατεία Εμπορίου πεζός, έπειτα από βόλτα που έκανε στην παραλία. Εκεί συνάντησε πολίτες που συνομίλησαν μαζί του έξω από το κατάστημα και έδειξαν την στήριξη τους προς το πρόσωπο του

«Τώρα χτίζουμε το κόμμα μας, το μεγαλώνουμε, το διευρύνουμε, το κάνουμε πιο επαγγελματικό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε πως «ήρθαμε να κάνουμε ένα ρήγμα σε ένα καθεστώς, σε ένα σύστημα», και πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα «ανεξάρτητο». «Το κόμμα δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ σε κανέναν, όταν άλλοι έχουν 1 δις ευρώ σε δανεικά και αγύριστα».

«Αυτά που θέλουμε να πούμε όλοι, αυτά λες έτσι όπως πρέπει να τα πεις. Απλά και ωραία», επεσήμανε μια πολίτης που συνομίλησε μαζί του με τον ίδιο να απαντάει πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφτεί αργότερα τους χώρους του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης στο λιμάνι.

Δείτε σχετικό βίντεο:

πηγήthestival.gr

Διαβάστε επίσης