Αρχική Ελλαδα Κασσελάκης: Προς διαγραφή ο Τζουμάκας – “Εθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ”

Κασσελάκης: Προς διαγραφή ο Τζουμάκας – “Εθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ”

Από antwnio

“Ο κ. Τζουμάκας έθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Με λύπη τον παραπέμπω στην επιτροπή δεοντολογίας για τα περαιτέρω” Αυτό τονίζει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στον απόηχο της σφοδρής επίθεσης που εξαπέλυσε σήμερα το πρωί ο Στέφανος Τζουμάκας.

“Η παρουσία στα κανάλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αντί να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιπολιτεύονται το κόμμα τους -προς μεγάλη ικανοποίηση των μεγαλοδημοσιογράφων- σταματάει εδώ”, επισημαίνει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στέλνοντας παράλληλά ξεκάθαρο μήνυμα προς την αντιπολίτευση εντός του ΣΥΡΙΖΑ

“Δεν μπορώ όμως να επιτρέψω στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζουν στα κανάλια ένα ολόκληρο κόμμα, που έχει μόνη του δύναμη τα μέλη και τους ψηφοφόρους του, ως «ολιγαρχικό» και «διαπλεκόμενο»”, αναφέρει επίσης ο κ. Κασσελάκης.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Δεν μπορώ όμως να επιτρέψω στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζουν στα κανάλια ένα ολόκληρο κόμμα, που έχει μόνη του δύναμη τα μέλη και τους ψηφοφόρους του, ως «ολιγαρχικό» και «διαπλεκόμενο».

Τζουμάκας για Κασσελάκη: Αυτός δεν ήρθε, τον φέρανε – Να εξετάσουμε θέμα ηγεσίας

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Τζουμάκας, ο οποίος είχε διεκδικήσει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αμφισβήτησε ευθέως τον νέο πρόεδρο του κόμματος και την ικανότητά του να οδηγήσει την αξιωματική αντιπολίτευση σε νικηφόρο πορεία.

“Αυτός δεν ήρθε τον φέρανε, τίποτε δεν έρχεται από μόνο του. Εν γνώσει του Τσίπρα ήρθε, άλλο τι στάση κρατάει, υπάρχει κανείς που δεν το ήξερε; Ψυχραιμία”, ανέφερε αρχικά ο κ. Τζουμάκας και πρόσθεσε:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι διχασμένος πια, γιατί η ηγεσία δεν γίνεται αποδεκτή. Ήδη έχει την πρώτη της πολιτική ήττα στις δημοτικές εκλογές. Πολιτικά έχω πλήρη διαφωνία με την ηγεσία, δεν μπορεί να οδηγήσει. Υπέστη την πρώτη ήττα τώρα πάει για τη δεύτερη στις ευρωεκλογές, αυτή είναι η άποψή μου. Γι’ αυτό έθεσα προχθές στη συνεδρίαση (σ.σ Πολιτική Γραμματεία) ότι πρέπει να εξετάσουμε θέμα πολιτικής ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ”.

Παράλληλα ο Στέφανος Τζουμάκας υποστήριξε ότι μπορεί να αμφισβητηθεί η ηγεσία του κ. Κασσελάκη στο συνέδριο του κόμματος και πως θα αναληφθούν πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση αυτή.

Διαβάστε επίσης