Αρχική Διαφορα νεα Κλιμάκιο του Πολιτικού Φορέα «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Βασίλη Στίγκα στην Κορινθία-ΒΙΝΤΕΟ

Κλιμάκιο του Πολιτικού Φορέα «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Βασίλη Στίγκα στην Κορινθία-ΒΙΝΤΕΟ

Από antwnio
Συνεχίζονται από τον Πολιτικό Φορέα «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» οι εξορμήσεις και οι περιοδείες σε όλη την επικράτεια με επικεφαλής τον Πρόεδρο, κ. Βασίλη Στίγκα.
Επόμενοι σταθμοί της περιοδείας το Σάββατο 9 Μαρτίου ήταν η Κόρινθος και το Λουτράκι.
Η «εκκίνηση» δόθηκε με την επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου.
Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» επανέλαβαν ότι η προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών, αλλά και η προάσπιση της βρίσκεται στα χέρια των ανδρών και των γυναικών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και θα πρέπει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να σταθεί έμπρακτα δίπλα τους.
Στη συνέχεια το Κλιμάκιο επισκέφθηκε την Λαϊκή αγορά Κορίνθου όπου συνομίλησε με εμπόρους και καταναλωτές.
Δυστυχώς για την πατρίδα μας ακόμη ένας κλάδος της οικονομίας μας, αυτός των λαϊκών αγορών, οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στον οικονομικό μαρασμό γιατί παίρνονται λανθασμένες αποφάσεις από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η αγοραστική δύναμη έχει πέσει δραματικά, τα λειτουργικά έξοδα έχουν διπλασιαστεί και τα POS αναμένεται να γράψουν τον τραγικό επίλογο.
Ο κ. Στίγκας επισκέφθηκε και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας όπου συναντήθηκε με την Διευθύντρια της Διεύθυνσης Ταξίαρχο κ. Ιωάννα Παναγοπούλου.
Το μήνυμα του Πολιτικού Φορέα «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» ήταν ξεκάθαρο: Είμαστε πάντα δίπλα στους Αστυνομικούς μας, οι οποίοι υπερβαίνοντας τους εαυτούς τους και τις αντικειμενικές ανάγκες τους, στηριζόμενοι στο φιλότιμο και το υπηρεσιακό τους καθήκον, στέκονται πάντα στο ύψος των περιστάσεων.
Να προσθέσουμε ότι κατά την περιοδεία στην Κορινθία τον Πρόεδρο, πλαισίωναν ο Διευθυντής του κόμματος, Παναγιώτης Διαμαντόπουλος, η Βασιλική Πετμεζά Κακολύρη από την Κορινθία, η οποία θα είναι και υποψήφια Ευρωβουλευτής, καθώς και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Μαρκέλλα Κουφουδάκη.

Διαβάστε επίσης