Αρχική Διεθνη Νεα Μαζικό ράλι στήριξης για τη Ρωσία πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι

Μαζικό ράλι στήριξης για τη Ρωσία πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι

Από antwnio

Τα αυτοκίνητα διακοσμημένα με ρωσικές και σερβικές σημαίες, καθώς και με τις σημαίες της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ, και τα πορτρέτα του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν έκαναν μηχανοκίνητη πορεία  στους κεντρικούς δρόμους του Βελιγραδίου

Πολλές εκατοντάδες αυτοκίνητα συμμετείχαν σε ένα μηχανοκίνητο ράλι για την υποστήριξη της Ρωσίας στο Βελιγράδι, δήλωσαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης στο TASS την Κυριακή. 13/3/2022

“Μετράμε τον ακριβή αριθμό των συμμετεχόντων. Μόλις μου είπαν ότι η αυτοκινητοπομπή είχε 200 αυτοκίνητα αλλά ήταν μόνο ένα μέρος της. Ήταν πολύ περισσότερα”, ένας από τους διοργανωτές του ράλι, εκπρόσωπος του δημόσιου οργανισμού Narodna Patrola, είπε στο TASS.

Η σειρά των αυτοκινήτων εκτεινόταν για αρκετά χιλιόμετρα, περνώντας δίπλα από τον ανταποκριτή του TASS για περίπου δέκα λεπτά.

Τα αυτοκίνητα διακοσμημένα με ρωσικές και σερβικές σημαίες, καθώς και με τις σημαίες των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ, και τα πορτρέτα του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν έκαναν κρουαζιέρα στους κεντρικούς δρόμους του Βελιγραδίου. Άλλοι χρήστες του δρόμου τους υποδέχτηκαν με ηχητικά σήματα των αυτοκινήτων, οι περαστικοί κουνούσαν τα χέρια τους σε ένδειξη χαιρετισμού.

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε στο κτίριο της ρωσικής πρεσβείας. Οι συμμετέχοντες κατέβηκαν από τα αυτοκίνητά τους και φώναξαν συνθήματα «Ρώσοι και Σέρβοι είναι αδέλφια για πάντα», «Ρωσία και Σερβία – Δεν χρειαζόμαστε την ΕΕ», «Πούτιν, σε υποστηρίζουμε».

 

Διαβάστε επίσης