Αρχική Ελλαδα Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ – Στην Ελλάδα του Μητσοτάκη και του Τσίπρα δεν θέλουν να κάνουν Έλληνες αυτούς που είναι πραγματικοί Έλληνες!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ – Στην Ελλάδα του Μητσοτάκη και του Τσίπρα δεν θέλουν να κάνουν Έλληνες αυτούς που είναι πραγματικοί Έλληνες!

Από antwnio

Σε τηλεοπτική εκπομπή η οποία παρουσιάζεται στην κρατική τηλεόραση έχει τον τίτλο Μπαλκάν Εξπρές βλέπουμε σε πόλεις του κράτους της Βουλγαρίας όπως η Αγχίαλος οι μισοί κάτοικοί της να μιλάνε ελληνικά, να λένε ότι είναι Έλληνες, ότι έρχονται και αγαπούν την Ελλάδα, αλλά το ελληνικό κράτος δεν τους δίνει ελληνικά διαβατήρια! Εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν και θέλουν να έχουν ταυτότητα ελληνική, αλλά το κράτος της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, του Τσίπρα και του Μητσοτάκη τους το αρνούνται…

Ενώ δε αρνούνται να κάνουν Έλληνες αυτούς που παρέμειναν Έλληνες και μάλιστα μέσα σε δύσκολες συνθήκες κράτησαν την εθνικότητά τους, μας λένε θεωρίες για το πως θα “ελληνοποιήσουν” Ασιάτες και Αφρικανούς για να λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας!

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της εφημερίδος ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ για την πρόσφατη κρίση στην Ουκρανία όπου ένας Έλληνας της περιοχής του Ντόνεκτ δηλώνει ότι θέλει να γίνει Έλληνας πολίτης, έχει κάνει τα χαρτιά του στο Ελληνικό Προξενείο, αλλά κάθε φορά του λένε περιμένετε και αυτό κρατάει πέντε ολόκληρα χρόνια! Εάν ήταν Πακιστανός ή Κογκολέζος θα γινόταν πολύ ευκολότερα “έλληνας” πολίτης.

Ένα μικρό δείγμα τα παραπάνω ότι όσα γίνονται με την περιφρόνηση της ελληνικότητας των πραγματικών Ελλήνων που είναι έξω από την χώρα και παράλληλα με τις “ελληνοποιήσεις” των λαθρομεταναστών, δεν γίνονται από ανικανότητα, ούτε απλά είναι ένα λάθος, είναι εθνική προδοσία. Θέλουν μία Ελλάδα χωρίς Έλληνες και δεν το κρύβουν.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ – ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

Διαβάστε επίσης