Αρχική Πολιτική Ο Τούρκος φίλος δεν πιάνεται κύριοι Δένδια και Παναγιωτόπουλε…

Ο Τούρκος φίλος δεν πιάνεται κύριοι Δένδια και Παναγιωτόπουλε…

Από antwnio

 

Θριαμβολογούν πάλι τα Συστημικά Μέσα της παραπληροφόρησης του ελληνικού λαού, που ανήκουν στους μεγάλο-επιχειρηματίες, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με την Εξουσία, από το οποίο σφιχταγκάλιασμα επωφελούνται άπαντες, με τη συνάντηση του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου και του Τούρκου ομολόγου του Χουλουσί Ακάρ!

Διθύραμβοι γράφονται και λέγονται στα ΜΜΕ της “αμαρτωλής” λίστας Πέτσα γι΄ αυτήν την συνάντηση! Πως τάχατες έπεσαν από την πλευρά της Τουρκίας οι υψηλοί επιθετικοί τόνοι κατά της Ελλάδος! Έπεσαν – μας παραπληροφορούν – οι εντάσεις! Σε καλό κλίμα έγινε η συνάντηση των δυο ανδρών! Όπως επίσης μας παραπληροφορούν, πως στο ίδιο ήπιο κλίμα, έγινε ακολούθως και η συνάντηση του ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια και του ομόλογού του Τούρκου Μεβλούτ Τσαβούσογλου! Μια συνάντηση – μας λέγουν – σε ωραίο κλίμα και με πολλά χαμόγελα!

Αλήθεια, ποιον νομίζουν πώς κοροϊδεύουν οι κύριοι Δένδιας και Παναγιωτόπουλος;

Ξέχασαν τις προ ημερών επιθετικές ρητορικές των παραπάνω Τούρκων αξιωματούχων, για τη “γαλάζια πατρίδα”; Ξέχασαν τις απειλές για επτά νησιά του Αιγαίου και τα οποία τους ανήκουν; Λησμόνησαν τις παραβιάσεις του εναερίου χώρου μας, που έφτασαν μη επανδρωμένα οχήματα επάνω από την Αλεξανδρούπολη, την Μυτιλήνη, την Κω και την Ρόδο;

Αλήθεια μετά από αυτές τις συναντήσεις, θα πρέπει οι ακρίτες μας να κοιμούνται ήσυχα, πως δηλαδή η Τουρκία συμμορφώθηκε και θα μεταβληθεί σε έναν καλό γείτονα;

Πόσο επικίνδυνοι είσαστε κύριοι Δένδια και Παναγιωτόπουλε, αν πιστεύετε πραγματικά, ότι οι Τούρκοι θα πάψουν να είναι διεκδικητικοί έναντι της Ελλάδος; Πόσο επικίνδυνοι είσαστε, αν πραγματικά πιστεύετε ότι μπορείτε να χτίσετε ειρήνη με την Τουρκία, διά μέσω τέτοιων συναντήσεων, όταν αυτή η φασιστικού καθεστώτος χώρα δεν σέβεται το Διεθνές Δίκαιο και τις Διεθνείς Συμφωνίες;

Ή αλήθεια πιστεύετε, με το να τις επικαλείστε εσείς συνεχώς, πως θα συνετιστεί η Τουρκία και δεν θα πράξει ότι στην Κύπρο και στα Ίμια, δημιουργώντας δεδομένη κατάσταση κατάληψης ελληνικού νησιού, για να έλθει ακολούθως ο φίλος σας και Τουρκόφιλος Γ.Γ. ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, να μας πει ότι και στην Ουκρανία! Να παραχωρήσουμε στην Τουρκία το καταληφθέν νησί, προκειμένου να έχουμε ειρήνη στην περιοχή!

Όχι κύριοι Δένδια και Παναγιωτόπουλε! Αυτά τα σμαραγδένια νησιά του Αιγαίου μας είναι ποτισμένα με αίμα ελληνικό! Αυτά τα νησιά, είναι η καρδιά, η ψυχή της Ελλάδος και χωρίς αυτά δεν υπάρχει Ελλάδα! Γιατί η Ελλάδα από μια σπουδαία χώρα, θα μεταβληθεί σε ένα μικρό χερσαίο χώρο! Γιατί σε αυτά τα νησιά ακούγεται ακόμη η αντάρα της επαναστατικής φωνής της Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας, του Κωνσταντίνου Κανάρη, του Ανδρέα Μιαούλη και τόσων άλλων ηρώων που θυσιάστηκαν για τη λευτεριά τους!

Οι Υποπλοίαρχοι Χριστόδουλος Καραθανάσης και Παναγιώτης Βλαχάκος, αλλά και ο Αρχικελευστής Έκτορας Γιαλοψός, πού έπεσαν την μαύρη νύχτα των Ιμίων, δεν χαίρονται με τις αγκαλίτσες και φιλάκια των Δένδια και Παναγιωτόπουλου με τους Τούρκους ομολόγους τους Τσαβούσογλου και Ακάρ! Γιατί δεν έχουν εμπιστοσύνη στον κάθε Τούρκο! Τον διαχρονικά άρπαγα, τον βάρβαρο εισβολέα!

Δεν είναι δυνατόν να γίνετε κύριοι Δένδια και Παναγιωτόπουλε, σαν τους Θεόδωρο Πάγκαλο και Γεράσιμο Αρσένη, που την εποχή των Ιμίων κατείχαν τα ίδια Υπουργεία με εσάς σήμερα!

Δεν της πρέπει άλλη ντροπή της Πατρίδας μας!

Αλήθεια, δεν μπορούμε επίσης να πιστέψουμε, πώς ο Α΄ ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, θα μπορούσε να γίνει ένας νέος Ναύαρχος Χ. Λυμπέρης!

Η ιστορία της Ελλάδος φωνάζει και σήμερα κύριοι: Μολών Λαβέ!

Ο Τούρκος καταλαβαίνει μόνο από τσαμπουκά! Η υποχωρητικότητα και ο κατευνασμός, τον αγριεύει περισσότερο και τον καθιστά πιο επικίνδυνο!

Η ιστορία, μας έχει διδάξει, πως ο Τούρκος είναι θρασύδειλος και κιοτεύει μπροστά στον ελληνικό ανδρισμό!

Μην συνεχίζετε να δίνετε άλλο θάρρος στον χωριάτη!

Δείξτε του Τούρκου, θαρραλέα τα μπροστινά σας!!

Τιμή και Δόξα στο Ελληνόπουλο, φύλακα της Πατρίδας μας! Όχι συζητήσεις με τους βαρβάρους Τούρκους…

Αλλά πριν καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός της ευθυμίας της κυβερνήσεως και των Συστημικών ΜΜΕ για τις χαρές και τα πανηγύρια των συναντήσεων Δένδια – Παναγιωτόπουλου με τους ομολόγους Τσαβούσογλου – Ακάρ, ο Τούρκος Σουλτάνος ξεσάλωσε εκ νέου με πολύ σκληρή ρητορική!

Λέγοντας πως μιλάει πολύ σοβαρά, όταν θέτει θέμα αποστρατικοποίησης των νησιών μας! Χαρακτηρίζοντας ακόμη μια φορά, ως ανέντιμο τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη!

Αφήστε, που αμέσως μετά παρενόχλησαν οι Τούρκοι το ελικόπτερο, το οποίο μετέφερε τον Έλληνα Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά στον Άγιο Ευστράτιο! Όπου στο ελικόπτερο ακούστηκε, πως οι επιβαίνοντες βρίσκονται σε τουρκικό εναέριο χώρο!

Ο Υφυπουργός μετέβαινε στον Άγιο Ευστράτιο, για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις Τιμής και Ιεράς Μνήμης προς τον Υποσμηναγό της Πολεμικής μας Αεροπορίας Νικόλαο Σιαλμά, ο οποίος στις 18 Ιουνίου 1992 σκοτώθηκε σε αερομαχία με τουρκικά αεροσκάφη, όταν ως χειριστής ενός Mirage F.1CG κλήθηκε να αναχαιτίσει ένα τουρκικό F-16C! Αυτή η αερομαχία έγινε κοντά στην περιοχή του Άη Στράτη!

Τιμή και Δόξα στα Ελληνόπουλα, που θυσίασαν τη ζωή τους φυλάσσοντας τις σύγχρονες Θερμοπύλες!!

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βρίσκεται στην σωστή πλευρά της ιστορίας;

Ο Πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ, Βάκης Τσιομπανίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση, σε σχέση με την διαρκή άρνηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και κορυφαίων υπουργών (Δένδια, Παναγιωτόπουλου, κλπ.) να αποδεχτούν την πραγματικότητα, ότι υποστήριξη στο ουκρανικό καθεστώς αποτελεί υποστήριξη ναζιστικών και ανθελληνικών συμμοριών που καταδίωξαν τους Έλληνες στην Ανατολική και Νότια Ουκρανία και δεν αναγνωρίζουν καν την ύπαρξή τους ως εθνική κοινότητα!

Ο Πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ, φωτογραφήθηκε με τη σημαία της Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, για σύγκριση με την πραγματική και υπαρκτή σημαία της ναζιστοποιημένης Ουκρανίας!

Παρακάτω η δήλωση του κ. Βάκη Τσιομπανίδη:

«Για να ταχθείς στην σωστή πλευρά της ιστορίας, πρέπει και να γνωρίζεις ιστορία. Ο κ. Μητσοτάκης, ή δεν γνωρίζει, ή εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ξένων αφεντικών του. Ας μας πει λοιπόν για τις φρικαλεότητες που διέπραξαν οι νεοναζί φίλοι του στην Ουκρανία, από το 2014 έως σήμερα, απέναντι στους Έλληνες, τους Ρωσόφωνους και γενικά στις μειονότητες της Ουκρανίας, που ποτέ δεν αναγνώρισαν!

Ντονέτσκ, Λουχάνσκ, Μαριούπολη, Οδησσός, περιοχές όπου κατοικούν 150.000 Έλληνες ομογενείς, ο άρρωστος νους που έστειλε οπλισμό στους νεοναζί της Ουκρανίας με εντολές από τα εκτός Ελλάδας αφεντικά, σκέφθηκε ποτέ τί θα απογίνουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, όταν απελευθερωθούν από τους δυνάστες τους, πού ποτέ δεν τήρησαν την συμφωνία του Μίνσκ, πού θα παρείχε αυτονομία στις περιοχές της ανατολικής περιοχής Ντονμπάς της Ουκρανίας, πού δεν θα βρίσκονταν πλέον υπό τον έλεγχο της κεντρικής κυβέρνησης και θα έπρεπε να αποσύρει τα στρατεύματα και τους νεοναζί μισθοφόρους;

Ξεχνάει την Μαριούπολη και το κτίριο των συνδικάτων, πού οι νεοναζί σκότωναν Ρωσόφωνους και Έλληνες εν ψυχρώ;

Θα ήθελε ο κ. Μητσοτάκης, με την ίδια ευκολία πού έστειλε οπλισμό στους νεοναζί, ώστε να σκοτώνουν Ρώσους στρατιώτες, σε έναν ενδεχόμενο πόλεμο Ελλάδας – Τουρκίας, να στείλει η Ρωσία οπλικά συστήματα για να σκοτώνουν Έλληνες;

Εμείς έχοντας όλα τα ιστορικά στοιχεία της γενοκτονίας κατά των Ρωσόφωνων, αλλά και των Ελλήνων, και  τασσόμαστε ανοιχτά στην σωστή πλευρά της ιστορίας, αυτής του ρεαλισμού και της αλήθειας!

Οι δικοί μου παππούδες, τους Ναζί τούς τουφεκούσαν στην μάχη της Κρήτης, δεν έβγαιναν φωτογραφίες μαζί τους!»!!

 

Διαβάστε επίσης