Αρχική Κοινωνια Πάτρα: Νεκρή από σπάνια ασθένεια 33χρονη νηπιαγωγός και μητέρα ενός παιδιού 18 μηνών

Πάτρα: Νεκρή από σπάνια ασθένεια 33χρονη νηπιαγωγός και μητέρα ενός παιδιού 18 μηνών

Από antwnio

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάτρας από τον ξαφνικό και πρόωρο θάνατο της 33χρονης νηπιαγωγού Μαριάννας Γκοτσοπούλου, η οποία ήταν μητέρα ενός αγοριού μόλις 18 μηνών.

Σύμφωνα με το tempo24.news η άτυχη νηπιαγωγός διαγνώστηκε με μια σπάνιας μορφής ασθένεια πριν από λίγους μήνες.

Πάλεψε για αρκετό καιρό, όμως, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία την περίοδο του Πάσχα και αναγκάστηκε να νοσηλευθεί δίνοντας μέχρι την τελευταία στιγμή την πιο δύσκολη μάχη.

Στο πλευρό της μέχρι το τέλος, στήριγμά της, ο λατρεμένος της σύζυγος Ανδρέας, με τον οποίον είχανε δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.

Η Μαριάννα είχε στο πλευρό της επίσης την μητέρα και τα τρία αδέλφια της, οι οποίοι είναι συντετριμμένοι εξαιτίας της απώλειάς της.

Δεύτερη απώλεια μέσα σε λίγους μήνες για την οικογένεια

Η οικογένειά της 33χρονης μέσα σε επτά μήνες θρηνεί τη δεύτερη μεγάλη απώλεια. Ήταν 14 Οκτωβρίου του 2023 όταν ο λατρεμένος της πατέρας, ο δάσκαλος Παναγιώτης Γκοτσόπουλος, ο οποίος υπηρετούσε στο 24ο Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας και παράλληλα έψελνε στην ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αρόη, έχασε τη μάχη που έδινε με την ασθένειά του.

Η απώλειά του είχε συγκλονίσει την εκπαιδευτική κοινότητα, καθώς ήταν ένας εκπαιδευτικός με αξίες και ήθος, αρχές που μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία Ζωχιού, είχαν μεταλαμπαδεύσει στα τέσσερα παιδιά τους, τον Απόστολο, τον Ανδρέα, τον Βασίλη και την Μαριάννα.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 1:30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης στην Αρόη και η ταφή θα γίνει στο Β’ κοιμητήριο Λεύκας.

Σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πάτρας αναφέρει:

«Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε τη συναδέλφισσα αναπληρώτρια νηπιαγωγό Μαριάννα Γκοτσοπούλου, κόρη του αείμνηστου συνάδελφου Παναγιώτη Γκοτσόπουλου, η οποία έφυγε από κοντά μας σε ηλικία μόλις 33 ετών χάνοντας τη γενναία μάχη που έδωσε με τη σοβαρή ασθένεια που αντιμετώπιζε, αφήνοντας πίσω ένα παιδί μόλις 18 μηνών! Η Μαριάννα υπηρετούσε στο Νηπιαγωγείο των Βελιτσών. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον μονάκριβο γιο της Ιωάννη, τον σύζυγό της Ανδρέα, λοιπούς οικείους της και συναδέλφους που είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί της».

Διαβάστε επίσης