Αρχική Ζωδια Πανσέληνος-έκλειψη στον Ταύρο: Αυτά τα ζώδια μόνο αν επιμείνουν, θα δικαιωθούν

Πανσέληνος-έκλειψη στον Ταύρο: Αυτά τα ζώδια μόνο αν επιμείνουν, θα δικαιωθούν

Από antwnio

Στις 28/10, 23:24 ώρα Ελλάδας, γίνεται η Πανσέληνος του μήνα στις 05° 09’ Ταύρου και η τελευταία Σεληνιακή έκλειψη της χρονιάς. Επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους, γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, καθώς επίσης κι όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και γύρω στις 5 μοίρες.

Την ίδια μέρα έχουμε και την αντίθεση του Άρη στον Σκορπιό με τον Δία στον Ταύρο, κάτι που -όσο να πει κανείς- θα εντείνει τις εξελίξεις, που αρκετές από αυτές δε θα είναι καθόλου ευχάριστες.
Ας δούμε τώρα πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά η Πανσέληνος έκλειψη στον Ταύρο!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Αυτή η γεμάτη αλλαγές και εξελίξεις Πανσέληνος-Σεληνιακή έκλειψη που γίνεται στο ζώδιό σου σε επηρεάζει άμεσα, επομένως είναι πολύ πιθανό να νιώσεις σαν να βρίσκεσαι στη μέση μιας μεταμόρφωσης. Θα μάθεις καινούργια πράγματα για τον εαυτό σου και ενδεχομένως να λειτουργήσεις πιο στοχευμένα στις σχέσεις και στη ζωή σου γενικότερα. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν ευνοϊκές συνθήκες όσον αφορά στα επαγγελματικά και κατ’ επέκταση τα οικονομικά σου, να κερδίσεις την εμπιστοσύνη ενός ανθρώπου, που θα λύνει και θα δένει, αλλά και μια μεγάλη προσωπική επιτυχία. Σαφώς, για να έρθουν τα θετικά, θα πρέπει, να παραμείνεις σταθερός στις αρχές και τις αξίες σου, αλλά πρόθυμος να κάνεις και την υπέρβαση, όπου κι αν χρειαστεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Αυτή η Πανσέληνος-έκλειψη στον άξονά σου φέρνει κλονισμό και αναταραχή τις σχέσεις σου, οπότε να είσαι προετοιμασμένος όχι μόνο να αναλάβεις πρωτοβουλίες, αλλά και να αντιμετωπίσεις με σθένος ό,τι προκύψει, στις συνεργασίες, στο γάμο ή στο δεσμό σου. Οι ξαφνικές συναισθηματικές αλλαγές είναι πιθανές είτε από την πλευρά σου είτε από την άλλη πλευρά, ενώ μπορεί να νιώσεις απογοητευμένος από άτομα που κρίθηκαν κατώτερα των περιστάσεων ή δεν έδιναν σημασία στο πώς νιώθεις εσύ ή να ενθουσιαστείς με άλλα που θα εμφανιστούν τώρα στη ζωή σου. Ένας χωρισμός ή ρήξη είναι πολύ πιθανά, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα έχεις βάλει κι εσύ το χεράκι σου για να οδηγηθούν προς τα εκεί τα πράγματα, αν είδες και απόειδες ή αισθάνεσαι μεγάλη ανασφάλεια για το άμεσο μέλλον.

ΛΕΩΝ ♌

Η Πανσέληνος-Σεληνιακή έκλειψη θα επηρεάσει αρκετά την καριέρα σου και τα επαγγελματικά σου, οπότε προετοιμάσου για κάποιες σημαντικές προσαρμογές όσον αφορά στο επαγγελματικό “προφίλ” σου. Δρομολογημένα έργα, επιδιώξεις ή στόχοι μπορεί να έχουν απροσδόκητη κατάληξη και εύκολα να βγεις εκτός τροχιάς ή να μπεις σε μια άλλη, πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Επιπλέον και οι σχέσεις σου με τα άτομα του συγκεκριμένου χώρου, που διαιωνίζουν ένα καθεστώς ανασφάλειας, αλλά και την οικογένεια μπορεί να περάσουν μια κρίση και να χρειαστεί να μπουν σαφή όρια και ευθύνες για να ξέρουν όλοι πού πάει το καράβι. Νέες συμμαχίες, συνεργασίες ή σχέσεις μπορεί να δημιουργηθούν πάντως και μάλιστα να οδηγήσουν σε επιτυχία, το θέμα είναι να μην καβαλήσεις το καλάμι και καταφέρεις να τις “δέσεις”.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Αυτή η Πανσέληνος-έκλειψη ενεργοποιεί ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία σου, καθώς γίνεται στον άξονα 4ου-10ου σου και δεν αποκλείεται να σου βγάλει μεγάλη συναισθηματική φόρτιση, έντονα αισθήματα ανασφάλειας, αλλα και να μετανιώσεις για αποφάσεις ή διάφορα πράγματα που έγιναν στο σπίτι ή τις σχέσεις με τα πολύ αγαπημένα σου πρόσωπα. Ωστόσο, σου δίνει μια ευκαιρία να απελευθερωθείς από την επιρροή που ασκούν πάνω σου πρόσωπα και καταστάσεις, να λύσεις χρόνια προβλήματα και να προχωρήσεις μπροστά. Πολύ πιθανό είναι και να υπάρξουν εξελίξεις σε θέματα που αφορούν σε ένα ακίνητο, όπως και ένα άτομο της οικογένειάς σου. Από την άλλη, δεν αποκλείεται και το κλέισιμο ενός κύκλου που αφορά στα επαγγελματικά σου.

ΚΡΙΟΣ ♈
Με την Πανσέληνο-Έκλειψη στον άξονα 2ου-8ου ηλιακού σου οίκου, στόχος είναι η οικονομική σου εξασφάλιση και έπειτα η συναισθηματική σου. Ωστόσο, κάτω από αυτές τις πλανητικές συνθήκες, δεν πρέπει να πάρεις βιαστικές αποφάσεις ή να κάνεις κινήσεις αψυχολόγητες γιατί όχι μόνο δε θα τα καταφέρεις, αλλά θα έχεις και χασούρα. Πιθανές είναι οι απροσδόκητες αλλαγές στο εισόδημά σου, οι οποίες θα σε αναγκάσουν να εφαρμόσεις μια άλλου είδους πολιτική διαχείρισης, όπως και το να ζητήσεις επιπλέον εγγυήσεις, αν μια κατάσταση είναι ρευστή και δεν νιώθεις καμία ασφάλεια. Το θέμα είναι να πιέσεις, να επιμείνεις, εφ’ όσον υπάρχουν κάποια πράγματα που θέλεις, ακόμα και σε αισθηματικό επίπεδο και να μην κάνεις πίσω, στην πρώτη αναποδιά.

ΖΥΓΟΣ ♎

Η Πανσέληνος-έκλειψη που γίνεται στον άξονα 8ου-2ου σου θα είναι αρκετά αποκαλυπτική. Θα σε κάνει πιο οξυδερκή και θα σου δώσει την ικανότητα να δεις κάτω από την επιφάνεια των στενών σχέσεων, των επενδύσεων και των επαγγελματικών σου συμφωνιών, έτσι ώστε να μπορείς να διακρίνεις τα καλά και τα στραβά. Είτε σου αρέσει αυτό που βλέπεις είτε όχι, να ξέρεις ότι δεν μπορείς να μείνεις αμέτοχος και να μην πάρεις θέση. Κι όσο πιο σύντομα αναλάβεις την ευθύνη να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να τελειώνεις με παθογένειες, τόσο γρηγορότερα θα ανακάμψεις και θα ανοίξεις τον δρόμο για σημαντικές ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Αυτή η Πανσέληνος-έκλειψη, που γίνεται στον άξονα 5ου-11ου σου, φέρνει αρκετές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και κυρίως στα ερωτικά σου. Μπορεί να σου προκαλέσει αρχικά μια αναστάτωση, από διάφορα γεγονότα που θα ανακύψουν, ωστόσο μην αποκλείεις το να σε βοηθήσει κιόλας, μέσα από απρόσμενα περιστατικά, στο να δημιουργήσεις νέες σχέσεις, με στέρεα βάση ή να καταφέρεις κάτι που ήθελες καιρό, αρκεί και εσύ να είσαι έτοιμος να αφήσεις τα παλιά, εφ’ όσον δε σε ικανοποιούν και να κάνεις την υπέβαση. Έτσι κι αλλιώς είσαι γεννημένος για τα δύσκολα! Ίσως μάλιστα σου παρουσιαστούν μέσω ενός φιλικού ή προσώπου του κύκλου σου. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις μπρος ένα σημαντικό σχέδιό σου ή κάτι που αφορά σε ένα παιδί.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης