Αρχική Ζωδια Τα Ζώδια σήμερα: Πέμπτη (29/2) – Αιγόκεροι αφιερώστε χρόνο στο ταίρι σας μακριά από όλους και όλα

Τα Ζώδια σήμερα: Πέμπτη (29/2) – Αιγόκεροι αφιερώστε χρόνο στο ταίρι σας μακριά από όλους και όλα

Από antwnio

Σήμερα, Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία και φέρνει στα ζώδια ορθολογισμό, ευρηματικότητα, διαύγεια και ελπιδοφόρα μηνύματα. Οι σχέσεις βελτιώνονται και τα ζευγάρια θα θέσουν τα θεμέλια για μακροχρόνια δέσμευση.

Κριός

Διεκδικείς όσα σου αξίζουν από τους ανωτέρους σου και με επιμονή καταφέρνεις να αυξήσεις τον οικονομικό προϋπολογισμό σου. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις και δείξε κατανόηση. Έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά σχέσεις με κοντινά πρόσωπα.

Ταύρος

Οι αλλαγές επηρεάζουν σημαντικά τις σχέσεις με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον σου. Πρόσωπα παίζουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις και σου δίνουν τις ευκαιρίες που αξίζεις. Εμβαθύνεις σε αυτά που σε αναγεννούν και σε βοηθούν να αποβάλλεις πιθανές προκαταλήψεις.

Δίδυμος

Υποθέσεις από το παρελθόν σε αιφνιδιάζουν και δημιουργούν έντονη νευρικότητα και συγκρουσιακές καταστάσεις. Δεν συγκεντρώνεσαι στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και πρέπει να αποφύγεις λάθη που θα κοστίσουν. Νέα γνωριμία τονίζει τα άλυτα ζητήματα του παρελθόντος που πρέπει να αντιμετωπίσεις.

Καρκίνος

Το άγχος σου, δημιουργεί προβλήματα και κάνεις λάθη στις καθημερινές δουλειές που έχεις αναλάβει. Προσοχή στις σχέσεις με συνεργάτες καθώς οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες λόγω της εγωιστικής συμπεριφοράς σου.

Λέων

Τακτοποιείς εκκρεμότητες επαγγελματικές ενώ τα ξεκαθαρίσματα λειτουργούν θετικά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οι ευαισθησίες, σε απομακρύνουν από τους ρεαλιστικούς στόχους, ωστόσο μόνο με λογική μπορείς να κλείσεις ζητήματα από το παρελθόν.

Παρθένος

Σήμερα, έχεις την ανάγκη να προβληθείς και άτομα από το παρελθόν σε βοηθούν να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες. Ενδιαφέρουσες προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, προσοχή στις εμπορικές συμφωνίες που σε εκνευρίζουν.

Ζυγός

Με την στήριξη της οικογένειάς σου, τακτοποιείς οικονομικές εκκρεμότητες. Συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα, δίνουν την ευκαιρία να λυθούν παρεξηγήσεις που σε έχουν πληγώσει και ακόμα τις κουβαλάς. Νέο πρόσωπο σου κεντρίζει το ενδιαφέρον με τον δυναμισμό και τη γενναιοδωρία του.

Σκορπιός

Σήμερα, η εριστική συμπεριφορά σου, δημιουργεί εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις. Κράτησε χαμηλούς τόνους και ώριμη σκέψη στον χώρο εργασίας γιατί ο θυμός προκαλεί καβγάδες με συναδέλφους. Χαλιναγώγησε απωθημένα που επηρεάζουν αρνητικά τη σχέση σου.

Τοξότης

Θέλεις να απομονωθείς καθώς η ένταση μπορεί να στιγματίσει τις φιλικές σου σχέσεις. Στον επαγγελματικό χώρο καλό είναι να είσαι διαλλακτικός/ή γιατί οι κόντρες δεν βοηθούν την εξέλιξη της καριέρας σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η, πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και σε απογοητεύουν με τη συμπεριφορά τους.

Αιγόκερως

Θέματα που έχουν σχέση με το παρελθόν σε απασχολούν και ο έντονος συναισθηματισμός σου, δημιουργεί προβλήματα στη διαχείριση των υποχρεώσεων της δουλειάς. Προσοχή στα λάθη λόγω επιλογών. Αφιέρωσε στιγμές στον/στην σύντροφό σου, μακριά από όλους και όλα.

Υδροχόος

Προκύπτουν νέες προτάσεις και αναλαμβάνεις ευθύνες στον χώρο εργασίας πολύ αυξημένες. Πάρε πρωτοβουλίες για να αποδείξεις τι μπορείς να καταφέρεις. Η καθημερινή πίεση δείχνει τα όρια ανάμεσα σε σένα και στους συνεργάτες σου.

Ιχθύς

Διεκδικείς το καλύτερο για σένα όμως αυτό ενοχλεί τους ανωτέρους σου και οδηγεί σε προστριβές. Δείξε διαλλακτικότητα γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα βρεις τις ισορροπίες σου. Σήμερα, επικοινωνείς με την οικογένεια και λύνεις θέματα που σε πληγώνουν.

Διαβάστε επίσης