Αρχική Κοινωνια Πόλεμος Ουκρανία: Όταν η Μαρία Ζαχάροβα μάθαινε ελληνικούς χορούς

Πόλεμος Ουκρανία: Όταν η Μαρία Ζαχάροβα μάθαινε ελληνικούς χορούς

Από antwnio

Η Μαρία Ζαχάροβα έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών, όχι όμως και για πολύ ευχάριστο λόγο αφού αποτελεί το δεξί χέρι του Υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέϊ Λαβρόφ που συνήθως ανακοινώνει τα… δυσάρεστα για τις κινήσεις της πατρίδας της σε ό,τι έχει να κάνει με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

 Ως εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών, η Μαρία Ζαχάροβα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας λόγω των ραγδαίων εξελίξεων μετά την εισβολή στην Ουκρανία και όπως είναι φυσικό, τα φώτα έχουν πέσει πάνω της.

Είναι δυναμική, πολλές φορές ειρωνική ή ακόμα και προκλητική. Μάλιστα πριν λίγες μέρες εξαπέλυσε μία πρωτοφανή επίθεση κατά της χώρας μας για την στάση που κρατάμε απέναντι στον πόλεμο στην Ουκρανία.

 Χαίρει της εκτίμησης του Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος προσωπικά το 2017 την είχε βραβεύσει με το Μετάλλιο Τιμής της Ρωσικής Ομοσπονδίας το 2017.
 Η Μαρία Ζαχάροβα είναι λάτρης των social media και μάλιστα στο facebook λατρεύει τους σχολιασμούς επί παντός επιστητού ενώ στο instagram επιτρέπει στους ακολούθους της να “τρυπώνουν” στην καθημερινότητά της, καθώς ανεβάζει μία φωτογραφία που ίσως της αρέσει, στιγμιότυπα από τη γυμναστική της ή την προπόνηση στο μποξ, φωτογραφίες από μπάρμπεκιου στο σπίτι της και άλλες τέτοιες καθημερινές ιστορίες.

Εκείνο που τράβηξε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον μας ήταν οι φωτογραφίες της από ένα μάθημα ελληνικών χορών που παρακολούθησε οι οποίοι φαίνεται πως την ενθουσίασαν. Δείτε παρακάτω:

Δάσκαλός της ο μετρ του είδους Χρήστος Σακαλλής από την Κύπρο ο οποίος θεωρείται από τους κορυφαίους χορευτές ζεϊμπέκικου. Μάλιστα, ο Χρήστος Σακαλλής βρέθηκε πριν από λίγο καιρό στο Ρωσικό Εθνικό Μπαλέτο Κοστρόμα και εκεί η Ζαχάροβα είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει πρόβες αλλά και να επιχειρήσει να μάθει τα βήματα του ζεϊμπέκικου και άλλων εθνικών χορών της Ελλάδας.

gossip-tv.gr

Διαβάστε επίσης