Αρχική Πολιτική Στέφανος Κασσελάκης στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: “Όλα ή τίποτα, δεν γίνεται να μην πάμε σε εκλογές” – Δείτε live

Στέφανος Κασσελάκης στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: “Όλα ή τίποτα, δεν γίνεται να μην πάμε σε εκλογές” – Δείτε live

Από antwnio

Ομιλία στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, πριν από τις ψηφοφορίες των συνέδρων.

«Ξέρετε πολύ καλά τι δεν θα κάνω ποτέ; Άλλαξα την ώρα της ομιλίας μου για να σας απευθυνθώ τώρα. Γιατί τώρα είναι η ώρα, για όλα ή τίποτα. Από χτες σύνεδροι που νοιάζονται, πονούν τον ΣΥΡΙΖΑ με απόλυτη ανιδιοτέλεια μαζεύουν υπογραφές για τη μη διενέργεια νέων εκλογών. Μια συντρόφισσα, η Αθηνά δακρύζοντας πριν αποχωρήσω χτες το βράδυ με πλησίασε με αγκάλιασε και μου ζήτησε να μην πάνε νέες εκλογές προέδρου. Μου ζήτησε να προστατέψουμε τον ΣΥΡΙΖΑ και μου ράγισε την καρδιά μου. Δίπλα σε τόσους από εσάς βουλευτές και στελέχη μας που επίσης πονούν τον ΣΥΡΙΖΑ, επίσης με απόλυτη ανιδιοτέλεια δηλώνουν πως δεν χρειάζονται εκλογές, έχουμε πρόεδρο και τον εμπιστευόμαστε. Σας ευχαριστώ μέσα από την ραγισμένη καρδιά μου», ανέφερε στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Κασσελάκης και σημείωσε «Θα σας εξηγήσω όμως γιατί αυτό δεν γίνεται», κρατώντας την στάση του υπέρ των εκλογών.

Διαβάζοντας απόσπασμα από την ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα, επισήμανε πως «θα σεβαστώ ότι αποφασίσετε».

Παρακολουθήστε live

 

Διαβάστε επίσης