Αρχική Εκκλησία Συγκίνηση στο μνημόσυνο των Τεμπών για τα 57 θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας (video)

Συγκίνηση στο μνημόσυνο των Τεμπών για τα 57 θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας (video)

Από antwnio

Σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Θωμά στο Μακρυχώρι του Δήμου Τεμπών, τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, μνημόσυνο για τις ψυχές των ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή στην περσινή σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης και η Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας, κ. Μαρία Γαλλιού.

Δείτε βίντεο:

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως αμέσως μετά ο Μητροπολίτης, κ. Ιερώνυμος, θα τελέσει στο σημείο του δυστυχήματος τρισάγιο για την ανάπαυση των ψυχών των θυμάτων της τραγωδίας.

Σε μήνυμά του μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, τόνισε ότι «μακάρι αυτό το τραγικό δυστύχημα να γίνει η αφορμή ώστε να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο στην πατρίδα μας, αυτός ο τόπος πρέπει να βρει τον βηματισμό του και να κάνει τους πολίτες να χαίρονται».

Τέλος, ο κ. Στάθης Κολλύρης, εκ μέρους της χορωδίας των σιδηροδρομικών, ζήτησε να «χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση», τονίζοντας παράλληλα ότι «είμαστε συγκλονισμένοι ακόμη και είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τους ανθρώπους που χάθηκαν».

Διαβάστε επίσης