Αρχική Ελλαδα Πολεμικό Ναυτικό: Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση “Λόγχη” – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Πολεμικό Ναυτικό: Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση “Λόγχη” – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Από antwnio

Εντυπωσιακές εικόνες από την εκπαίδευση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εθνικών ασκήσεων «Αναγνώριση Ακτών» και «ΛΟΓΧΗ 3/22» που διεξήχθησαν από την Πέμπτη (22/09) έως και την Τετάρτη (28/09) έδωσε στη δημοσιότητα το Πολεμικό Ναυτικό.

Η εκπαίδευση αυτή πραγματοποιήθηκε στην θαλάσσια περιοχή του Βόρειου, Κεντρικού και Ανατολικού Αιγαίου καθώς επίσης και στο Μυρτώο Πελάγος ενώ στις ασκήσεις συμμετείχαν μονάδες των Διοικήσεων Φρεγατών, Υποβρυχίων, Ταχέων Σκαφών, Πλοίων Επιτήρησης, Αεροπορίας Ναυτικού, Υποβρυχίων Καταστροφών, καθώς και αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού «κατά την διάρκεια των ασκήσεων εκτελέστηκαν προκεχωρημένα γυμνάσια πολέμου επιφανείας, ανθυποβρυχιακού πολέμου, πυρών πρωτεύοντος και δευτερεύοντος οπλισμού, γυμνάσια Αντιαεροπορικού Πολέμου με τη συμμετοχή Αεροσκαφών της ΠΑ, Διοικητικής Μέριμνας (ΔΜ), επικοινωνιών καθώς και γυμνάσια αντιμετώπισης πολλαπλών απειλών».

«Σκοπός των εν λόγω ασκήσεων είναι η διατήρηση και η περαιτέρω επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας, της διαλειτουργικότητας και μαχητικής ικανότητας των μονάδων του Αρχηγείου Στόλου» καταλήγει η ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού.

Διαβάστε επίσης