Αρχική Κοινωνια Νίκος Ξανθόπουλος: Σε κλίμα οδύνης η πολιτική κηδεία του ηθοποιού -“Αθάνατος” φώναξαν οι παρευρισκόμενοι (φωτο & video)

Νίκος Ξανθόπουλος: Σε κλίμα οδύνης η πολιτική κηδεία του ηθοποιού -“Αθάνατος” φώναξαν οι παρευρισκόμενοι (φωτο & video)

Από antwnio

Στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών πραγματοποιείται αυτή την ώρα η πολιτική κηδεία του Νίκου Ξανθόπουλου, του αγαπημένου ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή σε ηλικία 89 ετών.

Στο νεκροταφείο είναι συγκεντρωμένος αρκετός κόσμος και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου, για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους ηθοποιό.

Τη στιγμή, μάλιστα, που έφτασε η σορός του Νίκου Ξανθόπουλου στο κοιμητήριο, οι παρευρισκόμενοι φώναζαν «Αθάνατος Νίκο μας» και χειροκροτούσαν με δάκρυα στα μάτια.

Τραγικές φιγούρες η οικογένεια του Νίκου Ξανθόπουλου, η πολυαγαπημένη του σύζυγος Εριφύλη, τα τέσσερα παιδιά του – τρεις γιοι και μια κόρη – και τα εγγόνια του, που βρίσκονταν διαρκώς στο πλευρό του τον τελευταίο, δύσκολο μήνα της νοσηλείας του, ελπίζοντας, πως και αυτή τη φορά, θα καταφέρει να βγει νικητής.

«Σήμερα ο ελληνικός κινηματογράφος οι τέχνες ο ελληνικός πολιτισμός αποχαιρετά έναν θρύλο. Προσωπικά για μένα είναι πιο δύσκολη στιγμή γιατί μου έδωσε το όνομά μου, ήταν οικογένειά μας. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, αναντικατάστατος» δήλωσε o γιος του Ανέστη Βλάχου, του αδερφικού φίλου του Νίκου Ξανθόπουλου.

Διαβάστε επίσης