Αρχική Διεθνη Νεα Medvedev Η Ρωσία δεν νοιάζεται αν η G7 αναγνωρίσει νέα ουκρανικά σύνορα

Medvedev Η Ρωσία δεν νοιάζεται αν η G7 αναγνωρίσει νέα ουκρανικά σύνορα

Από antwnio

Το μόνο που έχει σημασία είναι η γνώμη των ανθρώπων που ζουν σε αυτά τα εδάφη, δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας

Η Ρωσία δεν ενδιαφέρεται εάν τα κράτη της G7 θα αναγνωρίσουν τις αλλαγές στα ουκρανικά σύνορα, δήλωσε το Σάββατο ο αναπληρωτής επικεφαλής του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, προσθέτοντας ότι το μόνο που έχει σημασία είναι η γνώμη των ανθρώπων που ζουν σε αυτά τα εδάφη.

“Ας το θέσω ήπια: η χώρα δεν νοιάζεται για τη μη αναγνώριση των νέων συνόρων [της Ουκρανίας] από την G7· αυτό που έχει σημασία είναι η αληθινή βούληση των ανθρώπων που ζουν εκεί. Μην ξεχνάτε το προηγούμενο του Κοσσυφοπεδίου, τους δυτικούς φίλους μας.” είπε ο Μεντβέντεφ στο κανάλι του στο Telegram.

Οι αποφάσεις της G7 είναι μια επέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις της Κίνας και μια συνέχιση του κρυφού πολέμου κατά της Ρωσίας, είπε ο Μεντβέντεφ.

“Τα κράτη της G7 προτρέπουν την Κίνα να μην βοηθήσει τη Ρωσία στην παράκαμψη των κυρώσεων, να μην δικαιολογήσει τις ενέργειές της και να μην παρέχει στη Ρωσία στρατιωτική βοήθεια. κάτι συμβαίνει», είπε ο αξιωματούχος.

ΠΗΓΗ ΡΩΣΙΚΌ ΠΡΑΚΤΟΡΕΊΟ ΕΙΔΉΣΕΩΝ  TASS

Διαβάστε επίσης