Αρχική Διαφορα νεα O Πατριωτικός Σύνδεσμος διοργανώνει την 1η Ημερίδα  «Για μια Πατριωτική Διακυβέρνηση»  που θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 11 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11.00 π.μ.

O Πατριωτικός Σύνδεσμος διοργανώνει την 1η Ημερίδα  «Για μια Πατριωτική Διακυβέρνηση»  που θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 11 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11.00 π.μ.

Από antwnio
O Πατριωτικός Σύνδεσμος διοργανώνει την 1η Ημερίδα  «Για μια Πατριωτική Διακυβέρνηση»  που θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 11 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11.00 π.μ., με τις παρακάτω εισηγήσεις- θέματα συζήτησης:
Οι ομιλητές – εισηγητές και οι συμμετέχοντες προέρχονται από Πολιτικά Κόμματα και από συναγωνιστικούς Πατριωτικούς Δημοκρατικούς Πολιτικούς σχηματισμούς.
Πρόεδρος της Ημερίδας έχει οριστεί ο επίτιμος Πρόεδρος της ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Μανώλης Μηλιαράκης,  ο οποίος επίσης έχει αναλάβει την εισήγηση του θέματος «Ο σύγχρονος Χριστιανικός πολιτικός λόγος».
Ο Ιωάννης Μαλταμπές, Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ έχει αναλάβει την εισήγηση του θέματος «Δημοκρατική λειτουργία – Θεσμική κατοχύρωση Ατομικών δικαιωμάτων σε μία Εθνική Ελληνοχριστιανική κοινωνία».
Ο Εμμανουήλ Κώνστας, Γ.Γ. του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ,έχει αναλάβει την εισήγηση του θέματος «Το Ελληνικό Έθνος σε όλο τον κόσμο. Απόδημος Ελληνισμός και Αλύτρωτες Πατρίδες. Το καθήκον ενός εθνικού κράτους»
Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, από την «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ» έχει αναλάβει την εισήγηση του θέματος «Ορθόδοξη Οικονομία για μια Βιώσιμη Αειφορική Ανάπτυξη»
Ο Νικόλαος Ταμουρίδης, Αντιστράτηγος ε.α., Επίτιμος Α΄ Υπαρχηγός ΓΕΣ έχει αναλάβει την εισήγηση του θέματος      «Εθνική Στρατηγική και ένοπλες δυνάμεις»  
Ο Βασίλης Κατηνιώτης, Κυβερνήτης της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ έχει αναλάβει την εισήγηση του θέματος «Πολιτική και αμαρτία – Το Εκπαιδευτικό σύστημα από το 1974 ως βασικός πυλώνας Εθνοαποδόμησης του Ελληνικού κράτους»
Η Σοφία Μιχαλοπούλου,πρόεδρος της ΠΡΟΝΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ έχει αναλάβει την εισήγηση του θέματος « Η Ισότητα των δύο φύλλων ως βασικός πυλώνας μιας Υγιούς Κοινωνίας».
Μετά από κάθε εισήγηση θα ακολουθεί συζήτηση με ομάδα καλεσμένων τις οποίες θα συντονίσει ο Αντιπρόεδρος της Ημερίδας, Φώτης Μ. Πλατανίδης, από την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.
           Παρεμβάσεις θα γίνουν από τον Πρόεδρο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ κ. Στέλιο Παπαθεμελή, από τον Πρόεδρο του ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ κ. Δημήτριο Μπακάλη από τον Πρόεδρο της ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣκ. Ιωάννη Ζερβό και τον Γραμματέα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ κ. Θεόδωρο Παντούλα.
           Ολόκληρη η ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι ANTONIO NEWS WEB TV

Διαβάστε επίσης