Αρχική Αθλητισμος Ράλλυ Ακρόπολις: Ο Χρήστος Σταϊκούρας έγινε… συνοδηγός

Ράλλυ Ακρόπολις: Ο Χρήστος Σταϊκούρας έγινε… συνοδηγός

Από antwnio

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Υπουργός Οικονομικών για τη συμμετοχή στο “ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις” του Λαμιώτη Χρυσόστομου Καρέλλη με συνοδηγό τον έμπειρο Λεωνίδα Μαχαίρα, ενώ ο Χρήστος Σταϊκούρας τόνισε ότι πρόκειται για ένα μεγάλο γεγονός, που συμβάλλει στην ανάπτυξη της χώρας και της Περιφέρειας.

Το Ελληνικό πλήρωμα Καρέλλης – Μαχαίρας, δηλώνει πανέτοιμο για το επερχόμενο Rally Acropolis που θα αγωνισθεί με Citroën C3 R2, εξελιγμένο από τη γνωστή αγωνιστική ομάδα TRT υποστηριζόμενη από την Citroën Racing εδώ και χρόνια.

Στην όμορφη Παύλιανη και συγκεκριμένα στο Αγρόκτημα “Βασιλικιά” βρέθηκε ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας για το Rally Acropolis και συγκεκριμένα για την παρουσίαση που έκανε η Citroën για το Ελληνικό πλήρωμα Χρυσόστομος Καρέλλης – Λεωνίδας Μαχαίρας.

Ο Χρήστος Σταϊκούρας, που διατηρεί και φιλικές σχέσεις με τον Χρυσόστομο Καρέλλη, κάθισε στη θέση του συνοδηγού και ενημερώθηκε για όλα αναλυτικά, ενώ επίσης είχε την ευκαιρία να μιλήσει και με τον «Στρατισίνο», αλλά και με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Πάρι Ποντίκα, που έκανε και το ρεπορτάζ.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Lamiareport.gr

Διαβάστε επίσης