Αρχική Ελλαδα Ένωση Κεντρώων : Απουσιάζει η πολιτική σοβαρότητα

Ένωση Κεντρώων : Απουσιάζει η πολιτική σοβαρότητα

Από antwnio

Σχετικά με τα μέτρα που ανακοίνωσε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και το οικονομικό επιτελείο για τη στήριξη της κοινωνίας από τις αυξήσεις στις τιμές του ρεύματος της ενέργειας και της ραγδαίας ανόδου όλων των τροφίμων, η Ένωση Κεντρώων εκφράζει τη θλίψη της, γιατί αντί η πολιτική της κυβέρνησης να αποβλέπει στοιχειωδώς στην αναδιανομή του εθνικού μας πλούτου, επιχειρεί με μπαλώματα να κερδίσει χρόνο, όμως τα προβλήματα της κοινωνίας είναι πολύ μεγάλα. Άνεργοι, αγρότες, ΑΜΕΑ, χαμηλοσυνταξιούχοι, αποτελούν ωρολογιακή βόμβα που απειλεί τη συνοχή της κοινωνίας.

   Υπάρχουν ακόμη στην ελληνική κοινωνία διπλοσυνταξιούχοι και τριπλοσυνταξιούχοι, τα χρήματα του λαού σπαταλούνται σε ημετέρους και το εξωτερικό χρέος της χώρας είναι γιγαντιαίο και το μέλλον μας επιφυλάσσει νέα μνημόνια.

   Η άποψη της Ένωσης Κεντρώων είναι η επιδότηση στο μεν ρεύμα πρέπει να καλύπτει τις αυξήσεις για τα νοικοκυριά που συνέβησαν το τελευταίο τρίμηνο και η επιδότηση στη βενζίνη, στο πετρέλαιο, στο φυσικό αέριο, πρέπει επίσης να ισούται με τις κατά το τελευταίο τρίμηνο επελθούσες ανατιμήσεις. Η αγορά στην Ελλάδα παρουσιάζει στοιχεία επερχόμενου θανάτου. Ο κ. Μητσοτάκης αγρόν αγοράζει, ο κ. Τσίπρας πλειοδοτεί σε παροχές με ανεύθυνο τρόπο.

Ο λαός πρέπει να υπεισέλθει με μεγαλύτερη σοβαρότητα στα προβλήματα του τόπου, πρέπει άμεσα να γίνουμε πολίτες και να πάψουμε να είμαστε οπαδοί.

   Αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία, η Ένωση Κεντρώων εκφράζει τη λύπη της γιατί εν έτει 2022, κάποιοι σκέφτονται με μυαλά μεσαίωνα. Τα σύνορα όλων των χωρών είναι αδιαπραγμάτευτα και οι λεγόμενοι αναθεωρητισμοί, θα είναι η αιτία των πολέμων στο μέλλον.

Να αξιώσουμε λοιπόν άμεσα ειρήνη.

Διαβάστε επίσης