Αρχική Κοινωνια Κακοκαιρία στην Αττική: Εγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα στην υπόγεια διάβαση της Σπύρου Λούη στο Μαρούσι (φωτο & video)

Κακοκαιρία στην Αττική: Εγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα στην υπόγεια διάβαση της Σπύρου Λούη στο Μαρούσι (φωτο & video)

Από antwnio

Με την κακοκαιρία να συνεχίζει να χτυπά την Αττική, πολλοί είναι οι δρόμοι που έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, ενώ αυτοκίνητα έχουν μάλιστα εγκλωβιστεί στην υπόγεια διάβαση της Σπύρου Λούη στο Μαρούσι.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες από το protothema.gr, τα νερά έχουν φτάσει μέχρι το ύψος της πόρτας των αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να μην μπορούν να τα μετακινήσουν.

Σύμφωνα, δε, με τον διευθυντή ερευνών του Αστεροσκοπείου Αθηνών Κωνσταντίνο Λαγουβάρδο, οι πολίτες στην Αττική θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για τις επόμενες 4-5 ώρες, όπου τα καιρικά φαινόμενα θα κορυφωθούν.

«Από το απόγευμα και μετά τα φαινόμενα θα κινηθούν ανατολικότερα και θα πρέπει να υπάρχει μεγάλη προσοχή στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου κυρίως τις βραδινές ώρες» πρόσθεσε ο κ. Λαγουβάρδος σημειώνοντας ότι το μέτωπο της κακοκαιρίας κινείται προς τα ανατολικά με κύρια χαρακτηριστικά την έντονη βροχόπτωση, τις καταιγίδες τους δυνατούς ανέμους και τη χαλαζόπτωση.

Δείτε βίντεο από την Σπύρου Λούη

Διαβάστε επίσης