Αρχική Κοινωνια Καμένα σπίτια σε Παλλήνη, Πεντέλη, Ανθούσα και Ντράφι – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Καμένα σπίτια σε Παλλήνη, Πεντέλη, Ανθούσα και Ντράφι – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Από antwnio
Συνεχίζει η φωτιά που ξεκίνησε χθες το βράδυ από το Νταού Πεντέλης και στη συνέχεια επεκτάθηκε στις γύρω περιοχές, συνεχίζει να μαίνεται.Συγκεκριμένα, υπάρχουν διάσπαρτες εστίες σε Γέρακα, Ανθούσα, Παλλήνη, Διώνη και Ντράφι αυτή την ώρα σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής από τον εκπρόσωπο Γιάννη Αρτοποιό, ο οποίος παρουσίασε και σχετικό χάρτη που δείχνει την πορεία της πυρκαγιάς.

Από το πρώτο φως της ημέρας μέχρι και τώρα οι κάτοικοι όλων αυτών των περιοχών μετρούν τις πληγές τους μιας και τα σπίτια που έχουν τυλιχτεί στις φλόγες και οι υλικές ζημιές δεν είναι λίγες σε αυτοκίνητα και όχι μόνο, όπως αναφέρει το protothema.gr.

Τουλάχιστον 10 σπίτια κάηκαν στο Ντράφι – Ζημιές και σε Παλλήνη, Διώνη

Τουλάχιστον 10 σπίτια έχουν καεί ολοσχερώς στο Ντράφι, κατά την καταστροφική φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη για δεύτερη ημέρα στην Πεντέλη.

Την πληροφορία μετέδωσε ο δήμαρχος Πικερμίου – Ραφήνας, Ευάγγελος Μπουρνούς, μιλώντας στην ΕΡΤ. «To Ντράφι επλήγη βάναυσα», είπε ο Ευάγγελος Μπουρνούς και περιέγραψε τη φωτιά να περνάει από παντού. «Επειδή ο αέρας δυνάμωσε πέρασε από τους κήπους και τις αυλές στα σπίτια», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Ραφήνας – Παλλήνης και πρόσθεσε ότι έστω κι ένα σπίτι να κάηκε είναι καταστροφή.

Δείτε φωτογραφίες του Intime:

 

Διαβάστε επίσης