Αρχική Κοινωνια Μπουγάς Τρύφων : Όσα εσκεμμένα δεν λέει η «Λαϊκή Συσπείρωση» του ΚΚΕ

Μπουγάς Τρύφων : Όσα εσκεμμένα δεν λέει η «Λαϊκή Συσπείρωση» του ΚΚΕ

Από antwnio

Όσα εσκεμμένα δεν λέει η «Λαϊκή Συσπείρωση» του ΚΚΕ

Πριν από 3,5 χρόνια και κάτι, αμέσως μετά την είσοδο του εθνικιστικού συνδυασμού για πρώτη φορά στο Δήμο Καλλιθέας, άρχισε ένα πρωτοφανές κυνήγι μαγισσών εναντίον μας. Τότε η Λαϊκή Συσπείρωση και οι εκλεγμένοι μαζί της δημοτικοί σύμβουλοι, είχαν καταθέσει ένα ψήφισμα με το οποίο ο συνδυασμός μας δεν δικαιούταν σύμφωνα με εκείνους να έχει γραφεία αλληλογραφίας (δυστυχώς ο Δήμαρχος υπέκυψε στον εκβιασμό αυτό), δεν μπορούσαμε να κάνουμε δράσεις ως δημοτική παράταξη και ανάγκασαν ακόμα και την αρμόδια Αντιδήμαρχο να ανακαλέσει τις δημόσιες ευχαριστίες στον συνδυασμό μας, αφού είχαμε αποστείλει στη δημοτική Ιματιοθήκη, ρούχα για τους φτωχούς κτλ.
Το ανελέητο κυνήγι μαγισσών περιλάμβανε κάθε είδος bullying και κυνηγητού μπορεί να φανταστεί κανείς. Να μην μπορούμε να καταθέσουμε στεφάνια στους ήρωες μας, να μην μας επιτρέπουν αιμοδοσίες (!), να μην λαμβάνουμε μέρος σε καμία δημοτική εκδήλωση, ενώ προσπαθούσαν να μας χρεώσουν επιθέσεις και τραμπουκισμούς και γενικά η στρατηγική τους ήταν τέτοια, ώστε να προκαλέσουν εμάς να προχωρήσουμε σε κάποια πράξη βίας, ώστε να μας χρεώσουν για κάποιο επεισόδιο. Την ίδια στιγμή που όταν εμείς παίρναμε τον λόγο σε πολλά δημοτικά συμβούλια, συγκέντρωναν άσχετο κοινό, προκειμένου να μας αποδοκιμάσει και να μας τρομοκρατήσει, κάτι που έγινε και τη μέρα της ορκωμοσίας.
Δεν ήξεραν, αλλά κατάλαβαν στην πορεία, πως στα σαράντα χρόνια της πορείας που έχω στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δυο διαφορετικών Δήμων, πάντα οι αγώνες μου ήταν για το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας, καθαρά πολιτικοί και δίχως ποτέ να εμπλακώ σε πράξεις βίας και παρανομίας που θα μπορούσαν να βλάψουν κάποιον άνθρωπο. Έτσι έμαθα και έτσι πορεύομαι σε όλη μου τη διαδρομή στον πολιτικό και αυτοδιοικητικό στίβο.
Προκειμένου όμως να διαφυλάξουμε την τιμή μας ως συνδυασμός και εγώ την ηθική μου υπόσταση σαν άτομο, όφειλα να πάρω τα μέτρα μου. Πριν από 3,5 χρόνια είχα υποσχεθεί πως θα τους ταράξω στη νομιμότητα, ενώ τους είχα υποσχεθεί πως θα υποστούν τη δικαστική βάσανο, για όλες αυτές τις προσωπικές επιθέσεις και τη δολοφονία χαρακτήρα την οποία έκαναν συστηματικά. Μια πρωτοφανής απόπειρα κατατρομοκράτησης, εμού του ίδιου, των συνεργατών μου, ακόμα και των ψηφοφόρων μου.
Ήταν η Εφημερίδα των Συντακτών αυτή που πλήρωσε πρώτη το μάρμαρο. Η συγκεκριμένη εφημερίδα καταδικάστηκε και υποχρεώθηκε από τα δικαστήρια να μας καταβάλλει ένα σημαντικό ποσό, εξαιτίας συκοφαντικών δημοσιευμάτων εναντίον μας. Αναφέρω τη συγκεκριμένη εφημερίδα, γιατί εκείνη μαζί με τον δημοτικό συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης, καλλιέργησαν συστηματικά αυτό το κλίμα τρομοκρατίας και συκοφαντίας εναντίον μου. Άλλωστε αυτό ήθελαν και έγινε αντιληπτό απ’ όλους όταν ο μόνος συνδυασμός που δεν αποδοκίμασε την επίθεση στην οικία μου, ήταν ο συγκεκριμένος.
Η Λαϊκή Συσπείρωση που τώρα απαιτεί να μην γίνει σεβαστή η ετυμηγορία του Εισαγγελέα που αποφάσισε να περάσουν τη δικαστική βάσανο, δημιουργεί εσκεμμένα εντυπώσεις. Διότι η δίκη αυτή δεν βρίσκει σε θέση κατηγορούμενου μόνον εκείνη, αλλά όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου της Καλλιθέας που στάθηκαν με την ψήφο τους, υπέρ του δικού της ψηφίσματος. Άρα εγώ δεν έχω κάνει καμία διάκριση γύρω από το ποιον διώκω νομικά, αφού αυτή τη δικαστική περιπέτεια θα την περάσουν όλοι εκείνοι που επιδοκίμασαν τις απίστευτες μεθοδεύσεις εναντίον μας ανεξαρτήτως δημοτικής παράταξης και ιδεολογικής προελεύσεως.
Η απαίτηση των ιδεολογικών απογόνων του Στάλιν να μην γίνει δίκη καταδεικνύει ωστόσο και κάτι ακόμα. Τον φόβο που έχουν ότι όλοι αυτοί οι νόμοι που δημιουργήθηκαν για να εξοντώσουν τους Έλληνες εθνικιστές, ίσως χρησιμοποιηθούν εναντίον τους στο μέλλον, αφού στην προκειμένη περίπτωση θα δικαστούν με τον αντιρατσιστικό νόμο. Εγώ απλά θα τους απαντήσω με το ρητό «Στερνή μου γνώση, να σε είχα πρώτα».

Μπουγάς Τρύφων
Εθνικό Κόμμα Έλληνες
Υποψήφιος Νότιος Τομέας Β3 Αθηνών

Διαβάστε επίσης