Αρχική Αθλητισμος Τέλος εποχής στον Μίλωνα! Αποχώρησε ο Αποσκίτης…

Τέλος εποχής στον Μίλωνα! Αποχώρησε ο Αποσκίτης…

Από antwnio

Από: Δημήτρης Ιωαννίδης

Ο Δημήτρης Αποσκίτης ύστερα από 40+ χρόνια στον Μίλωνα αποχώρησε από τον σύλλογο. Ο έμπειρος τεχνικός είναι από τις ιστορικότερες φυσιογνωμίες της ομάδας της Νέας Σμύρνης και την έχει “υπηρετήσει” από διάφορα πόστα.

Ο Δημήτρης Αποσκίτης τα τελευταία τρία χρόνια ήταν Υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του Μίλωνα και έκανε εξαιρετική δουλειά, αυξάνοντας τον αριθμό των νεαρών αθλητών από 280 σε 409! Ο Πρόεδρος του Μίλωνα, Μιχάλης Σακελλαρίδης, αποφάσισε όμως να μην τον διατηρήσει στη θέση του και πρότεινε στον έμπειρο τεχνικό να αναλάβει την εφηβική ομάδα. Ο πρώην, πλέον, προπονητής του Μίλωνα με μία μακροσκελή του ανάρτηση έκανε γνωστό ότι δεν αποδέχθηκε τη συγκεκριμένη πρόταση κι έτσι οι δύο πλευρές θα χωρίσουν τους δρόμους τους ύστερα από 40+ χρόνια και πάρα πολλές επιτυχίες και ιστορικές στιγμές.

Η συνέχεια εδώ…

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Για θέματα που αναρτούνται από το διαδίκτυο ή εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολόγιου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη εκ του νόμου. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών τους.

πηγή egerssi.gr

Διαβάστε επίσης