Αρχική Πολιτική Δίκη Χρυσής Αυγής: “Αντίκρυσα τον Παύλο πεσμένο, μου είπε ότι τον μαχαιρώσανε” κατέθεσε φίλος του Φύσσα

Δίκη Χρυσής Αυγής: “Αντίκρυσα τον Παύλο πεσμένο, μου είπε ότι τον μαχαιρώσανε” κατέθεσε φίλος του Φύσσα

Από antwnio

Με την κατάθεση φίλου του Παύλου Φύσσα, ο οποίος βρισκόταν στην παρέα του μουσικού, στην καφετέρια Κοράλλι το βράδυ της δολοφονίας του, συνεχίστηκε σήμερα η δίκη της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο.

Πρόκειται για τον μάρτυρα Γιώργο Δούλβαρη, ο οποίος αναφέρε πως ενώ βρίσκονταν με τον μουσικό και την παρέα τους στην καφετέρια Κοράλι, παρατήρησε δύο άτομα να τους κοιτούν επίμονα.

Μεταξύ άλλων ο μάρτυρας είπε στην κατάθεσή του: “Νιώθαμε τα βλέμματα τους να μας κοιτάνε, τους είχαμε στο οπτικό μας πεδίο. Μας έκανε εντύπωση ότι φόραγαν παντελόνια παραλλαγής και αρβύλες”.

Έξω από την καφετέρια και μετά την αποχώρησή τους απο αυτή ο μάρτυρας κατέθεσε ότι είδε δύο άτομα σε ένα αυτοκίνητο να τους κοιτούν απειλητικά.

“Είδαμε ένα αυτοκίνητο με δύο άτομα να μας κοιτάνε επίπονα και απειλητικά. Γυρισα πίσω στην καφετέρια διότι δεν είχα πληρώσει και βγήκα έξω να βρω την παρέα μου. Ήταν 6-7 άτομα που μας απειλούσαν. Όλο αυτό κράτησε περίπου δέκα λεπτά ωστόσο ο ένας φίλος μας δεν μπορούσε να πάει να πάρει το αυτοκίνητο του. Νιώθαμε απειλές. Δεν μπορούσαμε να φύγουμε από το σημείο. Είδα μηχανές δικάβαλες. Κράνη. Οπλισμένοι.

Είχε δύο μηχανές ΔΙΑΣ. Δε μας βοήθησε κανένας. Όταν περάσαμε απέναντι, συνέχισαν να μας τρομοκρατούν, μας έβριζαν μανάδες και οικογένεια μας και μας έλεγαν πως θα μας σκοτώσουν” ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

Ο κ. Δούλβαρης αναφέρε ακολούθως ότι άρχισαν να τρέχουν, μπήκαν σε ένα στενό και τότε συνειδητοποίησε πως ο Παύλος έμεινε πίσω. “Αντίκρυσα τον Παύλο πεσμένο, χτυπημένο στην αγκαλιά της Χρύσας. Μου είπε ότι τον μαχαιρώσανε”, είπε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

Η δίκη διεκόπη για τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε επίσης