Αρχική Πολιτική Αρθρο του Χρήστου Ρήγα προέδρου κόμματος (Λ.Ε.Π.ΕΝ) Όνειρα απατηλά εν Ελλάδι…

Αρθρο του Χρήστου Ρήγα προέδρου κόμματος (Λ.Ε.Π.ΕΝ) Όνειρα απατηλά εν Ελλάδι…

Από antwnio

Ζούμε σε μια κοινωνία που σκέφτεσαι αν πρέπει να βοηθήσεις κάποιον, γιατί μπορείς να βρεις τον μπελά σου.Ζούμε σε συνθήκες ανθρωποφαγίας,σε μια εποχή που το χάιδεμα ενος παιδικού κεφαλιού ελοχεύει κινδύνους.Ζούμε τις ημέρες που αποφεύγεις να κοιτάξεις τον άλλον στα μάτια ή το να φλερτάρεις με το αντίθετο φύλο.Είμαστε πλέον απαθείς ,με ενα τηλέφωνο στο χέρι,σε εγκλήματα που γίνονται δίπλα μας θεωρώντας τα απλά ρουτίνα.
Διαβάζοντας όλα όσα γράφονται για την κιβωτό του κόσμου,εμεις κρίνουμε οτι η συζήτηση δεν πρέπει να αφορά το κατά πόσον ο ιερέας ή η συγκεκριμένη δομή είναι ένοχοι ή αθώοι!
Η δική μας άποψη ειναι οτι κανένα παιδί δεν έπρεπε να βρίσκεται σε τέτοιες δομές ,ιδιωτικού χαρακτήρα αλλά σε δομές και ανάδοχες οικογένειες υπό την στενή παρακολούθηση και διοίκηση του κράτους.
Τώρα θα μας πείτε ότι το κράτος πρέπει να έχει ως γνώμονα την ρήση <<Μην είσαι φιλάνθρωπος με τον φτωχό αλλά φρόντισε να μην υπάρχουν φτωχοί>>.
Όνειρα απατηλά εν Ελλάδι…Αν κρίνεις ότι η κρατική πρόνοια δεν επαρκεί,φρόντισε να την αλλάξεις!Κι αν κρίνεις ότι η εκάστοτε εξουσία δεν σε βοηθά,άλλαξε την κι αυτήν!
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ…ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ!

Χρήστος Ρήγας πρόεδρος κόμματος Λ.Ε.Π.ΕΝ

Διαβάστε επίσης