Αρχική Διαφορα νεα Αιματηρό επεισόδιο για κοπάδια με πρόβατα στην Κρήτη- Πυροβόλησαν 20χρονο στο χέρι

Αιματηρό επεισόδιο για κοπάδια με πρόβατα στην Κρήτη- Πυροβόλησαν 20χρονο στο χέρι

Από antwnio

Απόπειρα ανθρωποκτονίας σημειώθηκε, νωρίς το μεσημέρι, κοντά στην περιοχή του Αντισκαρίου, στο Ηράκλειο. Στην περιοχή μεταξύ Αγίου Κύριλλου, Αντισκαρίου και Απεζανών, δύο αδέρφια 30 και 32 ετών με αυτοκίνητο συνάντησαν έναν 20χρονο και τον 45χρονο πατέρα του με καταγωγή από τις Καμάρες. Ο ένας από τα αδέρφια φέρεται να έβγαλε όπλο και να πυροβόλησε προς τον πατέρα και το γιο, οι οποίοι έτρεξαν για να γλιτώσουν. Ωστόσο ο γιος τραυματίστηκε στο δεξί χέρι και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο όπου και νοσηλεύεται. Ταυτόχρονα μεγάλη είναι η κινητοποίηση της Αστυνομίας για τη σύλληψη των αδερφών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο πλευρές σχετίζονται καθώς γειτνιάζουν τα χειμαδιά τους. Αιτία της προστριβής αποτέλεσε το ότι τα πρόβατα της μιας πλευράς είχαν μπει στο χειμαδιό της άλλης…

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, η Αστυνομία εκτιμά, με βάσει και τις καταθέσεις των παθόντων, ότι ο 30χρονος ήταν που εξαπέλυσε πυρ και ο στόχος φαίνεται πως ήταν ο 20χρονος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το πρόβλημα ξεκίνησε όταν τα πρόβατα των δύο αδερφών μπήκαν στο βοσκότοπο πατέρα και γιου, με τους δεύτερους να απομακρύνουν το κοπάδι . “Πείτε τους να μαζέψουν τα ζώα” – φέρονται να διαμήνυσαν στα αδέρφια μέσω τρίτων προσώπων. Λίγη ώρα αργότερα ο ένας αδερφός κατέφτασε με το αυτοκίνητο, συναντώντας ένα άτομο, με το οποίο είχε μια φραστική διαμάχη. Τα δύο άτομα αποχώρησαν, μόνο για να επιστρέψουν με … ενισχύσεις, “γράφοντας” το αιματηρό επεισόδιο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τα δύο αδέρφια και πατέρας και γιος επέστρεψαν στο σημείο, με τον 30χρονο αδερφό να παραμένει σε απόσταση περίπου 100 μέτρων, πίσω από τους τρεις άλλους. Ο 30χρονος, σύμφωνα με μια περιγραφή από τον 45χρονο πατέρα, φέρετε να είχε βγάλει το πιστόλι και περπατώντας προς το μέρος όπου βρίσκονταν ο αδερφός του, ο 45χρονος και ο 20χρονος γιος του, σε ευθεία γραμμή, στόχευε προς το μέρος πατέρα και γιου, εστιάζοντας συγκεκριμένα στον 20χρονο. Μάλιστα ο 45χρονος φέρεται να είπε στις αστυνομικές αρχές ότι όπως σημάδευε και προχωρούσε, θα μπορούσε εύκολα να είχε χτυπήσει και τον αδερφό του.

Σε αυτή τη στιγμή έντασης, ο πατέρας φέρεται να άρπαξε το γιο του και να τον έβαλε στο αυτοκίνητο για να φύγουνε, αλλά βλέποντας τον 30χρονο να πλησιάζει, ο 20χρονος κατέβηκε από το όχημα και άρχισε να τρέχει για να γλιτώσει. Τότε ήταν που δέχτηκε τη σφαίρα στο χέρι.

Οι αστυνομικοί προχωρούν σε αυτοψία για να διαπιστώσουν τι συνέβη, ενώ η εκδοχή της άλλης πλευράς εκκρεμεί καθώς τα αδέρφια αναζητούνται. Από θαύμα, εκτιμάται πάντως, ότι σώθηκε ο 20χρονος, που θα μπορούσε να είχε δεχτεί μοιραίο πλήγμα.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, ο μεγαλύτερος από τα αδέλφια είχε εμπλακεί και σε πολύκροτη υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Διαβάστε επίσης