Αρχική Πολιτιστικά Δήμος Αθηναίων: Μεγάλη αποκριάτικη γιορτή για τους μικρούς καρναβαλιστές στο Ζάππειο, αύριο Κυριακή 19/2

Δήμος Αθηναίων: Μεγάλη αποκριάτικη γιορτή για τους μικρούς καρναβαλιστές στο Ζάππειο, αύριο Κυριακή 19/2

Από antwnio

Ο δήμος Αθηναίων προσκαλεί όλα τα παιδιά στη μεγαλύτερη παιδική αποκριάτικη γιορτή στο Ζάππειο, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου από τις 11:00 έως τις 14:30 με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Πρωταγωνιστές θα είναι το κέφι, η ζωντάνια, τα χρώματα και τα λαμπερά χαμόγελα των μικρών μασκαράδων. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων υποδέχεται τα παιδιά με αποκριάτικη διάθεση, σ’ ένα μεγαλοπρεπές αποκριάτικο σκηνικό. Οι μακιγιέζ, στο ατελιέ των Χρωμάτων, μεταμορφώνουν τα παιδιά με αποκριάτικα χρωματιστά σχέδια (face-painting). Ανιματέρ και μάγοι, μίμοι και ζογκλέρ με φαντασμαγορικά shows, θα συνθέσουν ένα ξεχωριστό σκηνικό με αποκριάτικους ρυθμούς που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Και φυσικά στη φοβερή γιορτή, είναι παρούσα για πρώτη φορά η μοναδική παρέα των Looney Tunes. Ο Sylvester, o Τweety και o Daffy Duck με τον Bugs Bunny θα είναι μαζί μας για να γνωριστούν με όλα τα παιδιά και να βγάλουν μοναδικές φωτογραφίες.

Κεντρική παρουσιάστρια θα είναι η Μάρα Δαρμουσλή, ενώ θα συμμετάσχουν πολλοί καλλιτέχνες.

Το πλούσιο πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων, που θα ολοκληρωθεί στις 27 Φεβρουαρίου με το παραδοσιακό γλέντι της Καθαράς Δευτέρας στον λόφο του Φιλοπάππου, επιμελήθηκαν οι πολιτιστικοί φορείς του δήμου Αθηναίων, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ) και η Τεχνόπολη, με τη συνεργασία του ραδιοφωνικού σταθμού της πόλης Αθήνα 9.84 και του This is Athens.

Πληροφορίες: cultureisathens.gr

πηγή ertnews.gr

Διαβάστε επίσης