Αρχική Διεθνη Νεα Έκρηξη σε κτήριο στη Ρώμη: Τουλάχιστον ένας νεκρός και 17 τραυματίες (video)

Έκρηξη σε κτήριο στη Ρώμη: Τουλάχιστον ένας νεκρός και 17 τραυματίες (video)

Από antwnio

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε κτήριο στην περιοχή Colli Aniene της Ρώμης και έχει σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική και τις διασωστικές Αρχές, καθώς γίνεται λόγο για τουλάχιστον έναν νεκρό και 17 τραυματίες

Σύμφωνα με το La Stampa που επικαλείται το newsit.gr, στο κτήριο στη Ρώμη πραγματοποιούνταν εργασίες ανακαίνισης και ξέσπασε η φωτιά για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Τουλάχιστον 17 υπολογίζονται προς το παρόν οι τραυματίες όπως και ότι ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του.

Μαζί με την πυροσβεστική και τους διασώστες, στο σημείο επενέβη και η αστυνομία ώστε να γίνουν έρευνες για τους λόγους που ξέσπασε η φωτιά. Οι πυκνοί μαύροι καπνοί έχουν καλύψει το σημείο, ενώ οι κάτοικοι ακούγονταν να φωνάζουν «θέλω να βγω από το σπίτι.

Η πυροσβεστική απεγκλώβισε επτά ανθρώπους με αναπνευστικά προβλήματα και εγκαύματα, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε δύο νοσοκομεία και νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Παράλληλα εξετάζονται άλλοι 5 άνθρωποι από τους γιατρούς ενώ έχει σπεύσει και η μονάδα αντιμετώπισης κρίσεων, σύμφωνα με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας.

«Από το δρόμο άκουσα τουλάχιστον δύο εκρήξεις», δήλωσε στο La Stampa αυτήκοη μάρτυρας που βρισκόταν κοντά στο κτίριο που τυλίχθηκε στις φλόγες.

Δείτε βίντεο:

Διαβάστε επίσης