Αρχική Ελλαδα Σοκ στη Μαγνησία: Οδηγός μηχανής δέχθηκε επίθεση από 15 αγριογούρουνα

Σοκ στη Μαγνησία: Οδηγός μηχανής δέχθηκε επίθεση από 15 αγριογούρουνα

Από antwnio

Στο πόδι βρίσκονται οι κάτοικοι στο δημοτικό διαμέρισμα Σέσκλου Μαγνησίας από τον σοβαρό τραυματισμό ενός 40χρονου μοτοσυκλετιστή εξαιτίας επίθεσης που δέχθηκε από 15 αγριογούρουνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα taxydromos.gr, ήταν λίγο πριν τις 7 το πρωί, όταν ο 40χρονος εργαζόμενος και οικογενειάρχης αναχώρησε από το Σέσκλο, όπου διαμένει μαζί με την οικογένειά του, για να μεταβεί στην εργασία του. Όπως κάθε πρωί έτσι και την περασμένη Τρίτη ακολούθησε το καθιερωμένο δρομολόγιο, από τον παλιό δρόμο Σέσκλου – Διμηνίου, τον οποίο χρησιμοποιούν οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής, γιατί είναι ο συντομότερος για Βόλο. Ξαφνικά μπροστά του στη μέση του δρόμου πετάχτηκε ολόκληρο κοπάδι με περισσότερο από 15 αγριογούρουνα με άγριες διαθέσεις. Ο 40χρονος οδηγός της μηχανής προσπάθησε να τα αποφύγει αλλά δεν τα κατάφερε. Λίγο αργότερα έπεφτε αιμόφυρτος στο έδαφος τραυματισμένος σοβαρά.

Ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί διέγνωσαν ότι έχει υποστεί σοβαρό κάταγμα στην ωμοπλάτη και σύμφωνα με πληροφορίες θα χρειαστεί επέμβαση. Στο δημοτικό διαμέρισμα του Σέσκλου μετά από το συμβάν οι κάτοικοι βρίσκονται κυριολεκτικά στο πόδι.

Όπως τόνισε το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Σέσκλου Μιχάλης Στύλλας, δεν είναι το πρώτο συμβάν που σημειώνεται το τελευταίο διάστημα με αγριογούρουνα. Το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί τουλάχιστον τέσσερα περιστατικά με Ι.Χ. των οποίων οι οδηγοί για να αποφύγουν τα αγριογούρουνα αναγκάστηκαν να βγουν εκτός δρόμου, χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές στα οχήματα.

«Η κατάσταση πλέον με τα αγριογούρουνα στην περιοχή είναι εκτός ελέγχου. Μέχρι πρότινος μιλούσαμε μόνο για τροχαία με υλικές ζημιές. Πλέον μιλάμε για συμβάν, που έστειλε στο νοσοκομείο έναν άνθρωπο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης