Αρχική Διαφορα νεα Κλειστή η Εθνική Οδός Πατρών Πύργου: Κάτοικοι διαμαρτύρονται μετά το θανατηφόρο τροχαίο με τους δύο καθηγητές

Κλειστή η Εθνική Οδός Πατρών Πύργου: Κάτοικοι διαμαρτύρονται μετά το θανατηφόρο τροχαίο με τους δύο καθηγητές

Από antwnio

Σε συμβολικό κλείσιμο της Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου στο ύψος των φαναριών των Λεχαινών προχώρησαν κάτοικοι της περιοχής σε ένδειξη αγανάκτησης μετά το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο έχασαν τη ζωή τους οι δύο καθηγητές που επέστρεφαν στην Πάτρα από το Γενικό Λύκειο Λεχαινών όπου δίδασκαν. Οι κάτοικοι αιτούνται την κατασκευή του δρόμου.

Σύμφωνα με το thebest.gr, η δημοτική αρχή του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αποφάσισε, την ώρα των νεκρώσιμων ακολουθιών που θα πραγματοποιηθούν στην Πάτρα, σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των νεκρών, αλλά και αγανάκτησης για τις παλινωδίες, σχετικά με τη κατασκευή της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών-Πύργου, να προβεί σε κλείσιμο της Εθνικής Οδού, στο ύψος των φαναριών των Λεχαινών.

“Είναι η πρώτη από τις ενέργειες που θα πραγματοποιήσουμε για να κατανοήσουν οι «υπεύθυνοι» ότι το έργο αυτό πρέπει να υλοποιηθεί. Τα ψέματα τελείωσαν”, δήλωσε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: thebest.gr, patrisnews.com

Διαβάστε επίσης